Νέα ομάδα κοινωνικών δικτύων στο Μαξίμου με εντολή Μητσοτάκη

Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέει δημοσίευμα στα Παραπολιτικά, συγκροτείται ομάδα ειδικά για την προβολή του στα Κοινωνικά δίκτυα. Όπως διαβάζουμε ο πρωθυπουργός “έδωσε εντολή προκειμένου να συγκροτηθεί μια ομάδα που θα ασχολείται μεθοδικά με τα social. Στο πλαίσιο αυτό κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξαν συσκέψεις υπό τον Γρηγόρη Δημητριάδη, που είχε και πριν από τις εκλογές του ‘19, πρωταγωνιστικό ρόλο στην συγκρότηση της ομάδας που ασχολούνταν με το διαδίκτυο”. Ως αιτία αναφέρεται στο δημοσίευμα, η μη “παραγωγή” στρατηγικής από το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου. Στο μεταξύ πριν λίγες ημέρες στα social media κυκλοφόρησαν οι “ψεύτικοι” οπαδοί στους λογαριασμούς προσώπων της κυβέρνησης (φωτο).

Η κυβέρνηση ζει και δρα στην επικοινωνιακή φούσκα της. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κοινωνία και τις ανάγκες της, αντιμετωπίζει τους πολίτες ως εχθρό, το μόνο που είναι ικανή είναι να στέλνει τις ορδές του Μ.Χρυσοχοϊδη και να κατηγορεί την ανύπαρκτη αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαδηλώσεις.

Ο πανικός της κυβέρνησης Μητσοτάκη προέρχεται επίσης από την πτώση της στα “δείγματα” και τις αναφορές σε ότι αφορά την επικοινωνιακή της αποδοχή. Στα διεθνή ΜΜΕ για παράδειγμα ο όρος που αναφέρουν για την Ελλάδα είναι “Police brutality/violence”, ανεξάρτητα της οπτικής τους για την πολιτική Μητσοτάκη. Με σύμμαχο μόνο τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και τους ξεδιάντροπους προπαγανδιστές στελέχη τους στην τηλεόραση, το Μαξίμου θεωρεί πως μπορεί να ελέγξει και τα Κοινωνικά ψηφιακά δίκτυα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *