Μοίρασαν τις θέσεις διοίκησης σε ΕΔΟΕΑΠ-ΕΣΗΕΑ

ANTONIADOY-KAPAKOSΜοιράστηκαν οι θέσεις σε ΕΣΗΕΑ και ΕΔΟΕΑΠ ανάμεσα στη νέα συνδικαλιστική “συμμαχία” που κέρδισε τις εκλογές στο ταμείο των ΜΜΕ, παραδίδοντας τη διοίκηση στην κυβερνητική παράταξη σε ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ πριν τη γενική συνέλευση των δημοσιογράφων την Τρίτη. Την προεδρία του ΕΔΟΕΑΠ ανέλαβε ο γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Σταύρος Καπάκος ενώ η πρόεδρος της Ένωσης παραμένει απλό μέλος. Γενικός γραμματέας ανέλαβε ο Δημήτρης Κουμπιάς ενώ ο Μάρκος Γκανάς τέθηκε επικεφαλής του ΤΥΠ. Εκπρόσωπος της εργοδοσίας είναι ο Μανώλης Δραϊνάκης.

Η ανακοίνωση

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ (Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.), που αναδείχθηκε κατά τις αρχαιρεσίες της 13ης,14ης και 15ης Ιουνίου 2018 για την εκλογή των μελών του Δ.Σ. του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. και μετά τον ορισμό του εκπροσώπου των εργοδοτών, με την υπ’ αριθμ. οικ.35263/Δ1/12396/2018 απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Φ.Ε.Κ. 369/ΥΟΔΔ/27-6-2018) και σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 15 του Καταστατικού, συγκροτήθηκε σήμερα Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 , σε Σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σταύρος Καπάκος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παναγιώτης Νεστορίδης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δημήτρης Κουμπιάς
ΤΑΜΙΑΣ: Ευάγγελος Τάτσης
ΜΕΛΗ: Μαρία Αντωνιάδου, Νίκος Μιχαλίτσης, Νίκος Καρούτζος, Μάρκος Γκανάς , Αγγελική Σταθάτου, Κώστας Nτελέζος και Εμμανουήλ Δραϊνάκης.

Πρόεδρος της τριμελούς Επιτροπής ΤΥΠ Αθήνας ορίσθηκε ο Μάρκος Γκανάς και μέλη της οι Νίκος Μιχαλίτσης και Δημήτρης Κουμπιάς .
Πρόεδρος της Επιτροπής ΤΥΠ Θεσσαλονίκης ορίσθηκε ο Παναγιώτης Νεστορίδης και μέλη της οι Άγγελος Μοσχούλας και Γιώργος Τζάγιας .

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ορίσθηκε ο Μάρκος Γκανάς.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *