Η δίκαιη αγανάκτηση της συνδικαλίστριας Μ. Κωνσταντοπούλου για τη σπίλωση της

Προσωπικά στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη απευθύνεται η δημοσιογράφος Μαρία Κωνσταντοπούλου, εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ της ΕΣΠΗΤ για την “ανώνυμη” αναφορά στο πρόσωπο της στο κείμενο επίθεσης του, μετά την αναγγελία διαμαρτυρίας λόγω απόλυσης δημοσιογράφου στο “Κουτί της Πανδώρας “. Διαμαρτυρόμενη έντονα για τη σπίλωση της αφού την χαρακτηρίζει ως “εθελόντρια του ‘Αδωνη”,  η Μαρία Κωνσταντοπούλου γράφει στη σελίδα της στο Facebook

Στην κατωτέρω ανάρτηση ο συνάδελφος Κώστας Βαξεβάνης αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς στο πρόσωπο μου «όταν μια κυρία έγραψε στο Facebook ότι στο Documento υπάρχει κακή εργοδοσία γιατί ΘΑ δούλευε στο site της εφημερίδας με 300€….λίγο αργότερα αποδείχθηκε πως η εν λόγω κυρία ήταν παλιά εθελοντής του Άδωνη».Η εν λόγω κυρία τυγχάνει να είμαι ΕΓΩ και διαθέτω ονοματεπώνυμο, Μαρία Κωνσταντοπούλου λέγομαι.

Τον Δεκέμβριο του 2016 στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook «τόλμησα» να περιγράψω τους προτεινόμενους όρους εργασίας στο site του Documento όπου βρέθηκα προς αναζήτησή εργασίας: 300€ καθαρά το μήνα με μπλοκάκι απόδειξης δαπανών για 6 ημέρη, τουλάχιστον 8ωρη εργασία. Την αγανάκτησή μου εξέφρασα μέσα από την ανάρτηση που είχα κάνει, για την υποτίμηση και την εκμετάλλευση του εργασιακού μας χρόνου. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι 5 χρόνια αργότερα ο κος Βαξεβάνης θα ασχολείτο ακόμα με αυτή την ανάρτηση, συνδέοντας με με άσχετα πρόσωπα και καταστάσεις. Οι λόγοι για τους οποίους δεν αναφέρεται το όνομα μου είναι προφανείς. Όταν επιχειρείς, μια επί 7 χρόνια εθελόντρια του αυτοδιαχειριζόμενου ραδιοφωνικού σταθμού της ERT Open, εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΗΤ με την παράταξη της ΔΑ ( που υποστηριζόταν ΚΑΙ από το ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων αριστερών συνδικαλιστικών δυνάμεων) καθώς και εκλεγμένο μέλος της ΠΟΕΣΥ με την ίδια παράταξη, να τη συνδεσεις με τον Άδωνη Γεωργιάδη, ρίχνοντας λάσπη στη διαδρομή μου, που αριθμεί ήδη τρεις σχεδόν δεκατίες στο χώρο, γνωρίζεις ότι υποπίπτεις τουλάχιστον σε λάθος αν όχι κάτι βαρύτερο, με τις όποιες επιπτώσεις στην αξιοπιστία σου μπορεί να έχει αυτό.

Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζομαι ως «πράκτορας» της κυβέρνησης Μητσοτάκη (!!!) και εντεταλμένη του Άδωνη με αποστολή να πλήξω το εργοδοτικό προφίλ του κου Βαξεβάνη. Επειδή όλες οι ανωτέρω υπαινισσόμενες και ευθέως απευθυνόμενες προσβολές στο πρόσωπο μου, δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητες, καλώ τον κο Βαξεβάνη να παράσχει εξηγήσεις από τις πολύ καλά -όπως ίδιος υποστηρίζει- πληροφορημένες πηγές του, πότε και υπό ποιες συνθήκες υπήρξα εθελόντρια του Αδωνη Γεωργιάδη. Διαφορετικά και επειδή όχι μόνο δεν διαθέτει καμία απόδειξη, για τα όσα ισχυρίζεται, αλλά τούτα αποτελούν καθαρή συκοφαντία, τον καλώ επίσης όπως προβεί σε διόρθωση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος με νέο κατά το οποίο να τοποθετεί τα πράγματα στις αληθινές τους βάσεις.

1 comment for “Η δίκαιη αγανάκτηση της συνδικαλίστριας Μ. Κωνσταντοπούλου για τη σπίλωση της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *