Η γραμμή λιντσαρίσματος από τα ενσωματωμένα ΜΜΕ της Ingeborg Beugel πέτυχε, η “αγενής” εξουδετερώθηκε…

<<“Ένας άνδρας μου πέταξε μία πέτρα στο κεφάλι. Με αποκάλεσε Τουρκάλα πόρνη και κατάσκοπο και με προέτρεψε να πάω στην Τουρκία. Η πέτρα με βρήκε στο μέτωπο. Έπαθα σοκ και άρχισα να τρέχω προς το σπίτι μου” δήλωσε η Ολλανδή δημοσιογράφος    Ingeborg Beugel μετά την επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο. Η δημοσιογράφος αποφάσισε να φύγει (προσωρινά) από την Ελλάδα. Είναι η πράξη που γέννησε όχι μόνο η κυβερνητική προπαγάνδα του Μαξίμου αλλά η διάχυση της από πληθώρα ενσωματωμένων υποταγμένων δημοσιογράφων και ΜΜΕ, στα οποία σερβιρίστηκε η γραμμή λιντσαρίσματος μιας δημοσιογράφου που τόλμησε να φερθεί “με αγένεια” στον πολυχρονεμένο τους πρωθυπουργό. Αλλά και η αφωνία της ΕΣΗΕΑ η οποία σε αντίθεση με διεθνείς δημοσιογραφικές ενώσεις, υπάκουσε για μια ακόμη φορά στην κυβερνητική γραμμή δολοφονίας χαρακτήρα…

Ο Ιάσωνας Αποστολόπουλο έγραψε χθες στη σελίδα του στο fb << Ανήμερα της επετείου του #Πολυτεχνειου, μια γυναίκα δημοσιογράφος φεύγει τρομοκρατημένη από την Ελλάδα, επειδή φοβάται για την ζωή της.Το έγκλημα της; Κατηγορησε τον πρωθυπουργό για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μετά το διαδικτυακό λιντσάρισμα και τις αναρίθμητες απειλές, η Ingeborg Beugel δέχτηκε επίθεση στον δρόμο με πέτρα στο κεφάλι από κάποιον που την αποκάλεσε “Τουρκάλα πόρνη”.

Η ολλανδική πρεσβεία, το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών και το ολλανδικό Συνδικάτο δημοσιογράφων, συμβούλευσαν την Beugel να φύγει από τη χώρα, γιατί κινδυνεύει από μια ερώτηση. Κι επίσημα ακροδεξιό καθεστώς.>>.

Η ίδια η δημοσιογράφος μιλώνας στο Magazine είπε: “Η απόφασή μου αυτή έρχεται μετά τις απειλές που έχω δεχθεί. Αυτή τη στιγμή στη χώρα δε συντελείται μόνο ένα “μεταμοντέρνο”, ψηφιακό κυνήγι μαγισσών, αλλά και ένα κανονικό “witch burning”. Δε μπόρεσα να διαβάσω όλα τα σχόλια που με αφορούν”. “Έχω βιώσει απίστευτο μίσος και εκδικητικότητα. Μου έστελναν προσωπικά μηνύματα ότι θα με πετάξουν στη θάλασσα να πνιγώ σαν τους μετανάστες, να πάω στη Τουρκία να με βιάζουν. Δε θέλω να διαβάζω άλλα τέτοια πράγματα, πεθαίνει η ψυχή μου κανονικά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *