Δημοσιογραφία δεν είναι ο κανιβαλισμός της 12χρονης, είναι η αποκάλυψη της διαδρομής Μίχου σε όπλα-ναρκωτικά-Εκκλησία-εθνικισμό

Η πλειονότητα των μίντια επιδόθηκε τις δυο τελευταίες ημέρες σε άκρατο κανιβαλισμό της οικογένειας της 12χρονης μικρής στα Σεπόλια, όχι στον παιδοβιαστή, μαστροπό, εθνικιστή Πατριώτη και “Μακοδεονομάχο” 53χρονο επιχειρηματία από τα Σεπόλια.

Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι εξυπηρέτηση για τη διαιώνιση του αξιακού συστήματος που γεννά, θρέφει, καλύπτει και συγκαλύπτει τα εγκλήματα τράφικινγ, μαστροπείας, παιδοβιασμών, εμπορίας ανηλίκων, εμπόρων ναρκωτικών που βρίσκουν χώρο συστημικής λειτουργίας στο κυρίαρχο εθνικο-πατριωτικο-χριστιανικό πρότυπο.

This image has an empty alt attribute; its file name is %CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%82-937x1024.jpg

Πρότυπο που χρησιμοποιεί διαχρονικά ο χώρος της δεξιάς- ακροδεξιάς στην Ελλάδα.

Η συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ τις δυο τελευταίες μέρες πολιορκεί το σπίτι της βασανισμένης φτωχής οικογένειας, όχι το σπίτι του “ευυπόληπτου χριστιανού”, “καλού Χριστιανού”. Στρέφει το κανιβαλικό μάτι της τηλεοπτικής κάμερας στη φτωχή οικογένεια που προσπαθούσε να θρέψει τα παιδιά της και δεν κάνει ρεπορτάζ για τις σχέσεις του κατηγορούμενο για μαστροπεία Η. Μίχου και της δικής του πολιτικής οικογένειας.

Τα συστημικά μίντια εξυπηρετούν με προσήλωση το κυρίαρχο αφήγημα. Για τους ισχυρούς της εκκλησιαστικής, πολιτικής εξουσίας απλές δηλώσεις για το πόσο “σοκαρίστηκαν”, “δεν ήξεραν”, “δεν γνώριζαν”, για να ξεπλυθεί ο χώρος που εξέφραζε και πρόβαλε ο εθνικιστής Μίχος. Για την οικογένεια και τη 12χρονη αναπαραγωγή των φρικιαστικών λεπτομερειών με τελικό αποτέλεσμα την κατατρομοκράτηση μιας ολόκληρης κοινωνίας με το υποσυνείδητο μήνυμα “κοίτα τι σε περιμένει αν μιλήσεις”! Δεν πληροφορούν, συγκαλύπτουν.

Δημοσιογραφία θα ήταν αν δυο μέρες τώρα ξεσκονιζόταν η δράση του δράστη σε Σεπόλια και Κολωνό, ο ρόλος των δυο Εκκλησιών όπου ήταν επίτροπος, η αποκάλυψη για την προέλευση των όπλων που βρέθηκαν σπίτι του, οι σχέσεις του ως επιχειρηματίας με αναθέσεις από το κράτος, η πολιτική παρουσία της οικογένειας στο δήμο με διορισμούς σε διάφορες επιτροπές, οι σχέσεις του με τις ισχυρές εθνικιστικές ομάδες στον Κολωνό και την αστυνομία…

Αντί για ρεπορτάζ και έρευνα, τα συστημικά ΜΜΕ αναπαράγουν και μεγεθύνουν τη φρίκη και βαναυσότητα και οι δημοσιογράφοι σε αυτά γίνονται συνένοχοι σε μια άλλου είδους μεγάλη κοινωνική συγκάλυψη των εγκλημάτων της παιδοεμπορίας και μαστροπείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *