Τα ελεύθερα αθλητικά κανάλια στο νέο τεύχος της “Ψηφιακής Τηλεόρασης”

digitv-neoΤο περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση στα περίπτερα, πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Μαζί του, το επίσης κλαδικό περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.
Στο νέο χριστουγεννιάτικο τεύχος σας περιμένει ένα μεγάλο δώρο. Συγκεκριμένα σε κάθε τεύχος θα βρείτε δύο γωνιακούς ακροδέκτες RF (αρσενικό και θηλυκό) της Televes. Δύο άκρως ποιοτικά βύσματα με μεταλλικό σώμα, για να βελτιστοποιήσετε την μεταφορά του τηλεοπτικού σήματος από την πρίζα στην TV σας. Ο συνήθως ύποπτος Γιάννης Φίλιππος Δημητριάδης, αυτό το μήνα σας παρουσιάζει τα ελεύθερα δορυφορικά αθλητικά κανάλια. Μπορεί να μην θεωρούνται ότι κατέχουν τα ακριβότερα ποδοσφαιρικά δικαιώματα, είναι όμως τόσα πολλά που σίγουρα θα σας γεμίσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας. Ταυτόχρονα, αν το ψάχνετε, θα βρείτε και αρκετά κανάλια με Ά τάξης αθλητικό περιεχόμενο, όπως ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, Champions League, κ.ά. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο Ηράκλειο Κρήτης, στην οποία παρουσιάστηκαν δύο νέα project του ΙΤΕ, για λογαριασμό της Forthnet. Το περιοδικό μας ήταν παρών στην εκδήλωση και σας παρουσιάζει την τεχνική πλευρά των δύο καινοτόμων project Cognitus και SeNSE που επιτρέπουν την τηλεοπτική αναμετάδοση πολλαπλών καναλιών ήχου και εικόνας UHD στην τηλεοπτική οθόνη του τηλεθεατή, με έναν εξαιρετικά διαδραστικό τρόπο.
Η Ματίνα Παπαχριστούδη μέσα από την στήλη της Media News, μας αναλύει για ποιους λόγους ναυάγησε ο διαγωνισμός των πομπών της ΕΡΤ, καθώς και όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις στην Κύπρο.

Όπως κάθε μήνα τα καλύτερα προϊόντα περνάνε από το εργαστήριο της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Ο ολοκαίνουργιος EVO EZTV LAN είναι κάτι περισσότερο από ένας πλήρης δορυφορικός δέκτης. Διαθέτει ισχυρό τμήμα IPTV παρέχοντας πρόσβαση σε πολλές και διαφορετικές IPTV υπηρεσίες.
Η Edision ξαναχτυπά με νέο οικονομικό δορυφορικό δέκτη. Ο Proton αποτελεί τον νέο δορυφορικό μοντέλο της εταιρίας και όπως όλα τα νέα πρωτοκλασάτα μοντέλα της αγοράς, περνούν πρώτα από το κανάλι της Ψηφιακής Τηλεόρασης.
Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με το πακέτο εν κινήσει λήψης Trimotion της ισπανικής Televes. Ιδανικό για πούλμαν, τροχόσπιτα κτλ, αφού επιτρέπει αδιάλειπτη επίγεια τηλεοπτική λήψη εν κινήσει. Πρόκειται για ένα σύστημα κεραίας – δέκτη που λαμβάνει σήμα ταυτόχρονα από τρεις διαφορετικά σημεία μετάδοσης και το ισχυρότερο από αυτά το απεικονίζει στην οθόνη.
Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *