Σύγκρουση Unfollow-διευθυντή Μαξίμου για τη “μονταζιέρα”

cover_42Ένα άρθρο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου στο περιοδικό Unfollow  με τίτλοΟι κυβερνήσεις πέφτουνε, μα η μονταζιέρα μένει…”  προκάλεσε σφοδρή σύγκρουση του περιοδικού με τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Θ. Μιχόπουλο. Ο δημοσιογράφος του Unfollow έγραψε για τη “μονταζιέρα” του Μαξίμου και κατονόμασε τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου στον οποίο καταλόγισε διαρροές σπίλωσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζουν διαφωνίες με την κυβερνητική πολιτική. 

Ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου απάντησε με επιστολή του στο περιοδικό.

“Δεν μπορώ, να δεχτώ, ούτε να ανεχθώ, συκοφαντίες που με εμφανίζουν να βυσσοδομώ εναντίον συντρόφων, υπουργών και θεσμικών παραγόντων και να δρω με τρόπο ιδιοτελή, για να παραπλανήσω τον Α. Τσίπρα και να αποκομίσω ίδιον όφελος”, σημειώνει.(εδώ ολόκληρη η επιστολή)

Στην επιστολή του απάντησε τόσο το περιοδικό Unfollow (εδώ η απάντηση του)  όσο και ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος απευθύνει ερωτήματα στον Θ. Μιχόπουλο για την “πληροφόρηση” που παρέχει σε τηλεοπτικούς σταθμούς και πολιτικούς συντάκτες. Επαναλαμβάνει πως υπάρχει μονταζιέρα σημειώνοντας: 
Προς εσάς έχω να πω τούτο: Κύριε Μιχόπουλε, είστε μονταζιέρα! Κάντε μου αγωγή και μήνυση. Στο δικαστήριο θα προσκομίσω όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είστε και λειτουργείτε ως μονταζιέρα.

(Κι εδώ ολόκληρη η απάντηση του Λ. Χαραλαμπόπουλου).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *