Ο Κυριακου “τρώει” τα στελέχη του

αντεννα-2Είδηση-βόμβα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Γράφει η Ναταλια Ανδρικοπουλου στη real.gr

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισε αργά χθες το απόγευμα την αποψίλωση της διεύθυνσης Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου και ανακοίνωσε σειρά απολύσεων.

Εκτός ΑΝΤ1 μένει μετά από συνεργασία εννέα ετών η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1 συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή του ΑΝΤ1 TV, Στρατή Λιαρέλλη όπου επισφραγίστηκε η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, απόρροια της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας που διανύει το κανάλι.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη συμφώνησε να μείνει ωστόσο στο πόστο της για περίπου ενάμιση μήνα ακόμα έως και την τυπική λήξη του συμβολαίου της.

Η δεύτερη ηχηρή αποχώρηση από το τμήμα pr του σταθμού είναι αυτή του υπεύθυνου γραφείου Τύπου και δημοσίων Σχέσεων Κώστα Τσολάκη, στενού συνεργάτη της Κατερίνας Γκαγκάκη, με την οποία “έστησαν” από κοινού ένα από τα πλέον δυνατά τμήματα επικοινωνίας των εγχώριων καναλιών για την τελευταία δεκαετία.

Από το ίδιο τμήμα απομακρύνθηκαν δύο ακόμα εργαζόμενες με πολυετή πορεία στον ΑΝΤ1. Χθες, ανακοινώθηκε επίσης η απομάκρυνση του διευθυντή του τμήματος δημιουργικού, Γιάννη Δριμύλη ο οποίος έχει φέρει στον Όμιλο ΑΝΤ1 πλήθος βραβείων για τα εμπνευσμένα του τρειλερ, ενώ απολύθηκαν επίσης πέντε άτομα από το τμήμα εσωτερικού ελέγχου και τρία από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού.

Το σχεδόν ολικό “ξήλωμα” της διεύθυνσης δημοσίων σχέσεων και οι μαζικές απολύσεις εντάσσονται σε σχέδιο ραγδαίων περικοπών που έθεσε σε εφαρμογή ο ΑΝΤ1 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαρτίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *