Οι μισθωτοί δημοσιογράφοι, αν απεργήσουν, μπορούν να σώσουν τον ΕΔΟΕΑΠ!

εδοεαπΔιαβάζω και ακούω διάφορα επιχειρήματα από προχθές. Κυρίως μένω έκπληκτη με τον φόβο που έχουν βγάλει μισθωτοί δημοσιογράφοι μπροστά στην απεργία διαρκείας. Ενώ γνωρίζουν πως είναι η τελευταία ευκαιρία να διασωθεί οτιδήποτε κι αν σώζεται. Μου λένε για παράδειγμα που τώρα που η κυβέρνηση βάζει το ΕΤΑΠ ΜΜΕ στον ΕΦΚΑ και θα “κλείσει ο ΕΔΟΕΑΠ”, σκασίλα τους και αν διαγραφούν ως απεργοσπάστες! Κι όμως δεν είναι έτσι! Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο ΕΔΟΕΑΠ που έμεινε εκτός ΕΦΚΑ μένει χωρίς έσοδα λόγω κατάργησης του αγγελιόσημου. Οι εκδότες όμως θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν εργοδοτική εισφορά! Κι αν δεν πληρώνουν ας τους αναγκάσουν οι δημοσιογράφοι να πληρώσουν.

Οι απεργοσπάστες, συνειδητοί ή από φόβο, θα πρέπει να γνωρίζουν τον κίνδυνο διαγραφής τους από το σωματείο. Άρα αυτόματα διαγραφή από τον ΕΔΟΕΑΠ! Και ο ΕΔΟΕΑΠ μόνο από μισθωτούς απεργούς θα σωθεί…Μόνο κάτι “δημοσιογράφοι”, σαν αυτούς στο “Πρώτο Θέμα” που συνειδητά και περήφανα είναι απεργοσπάστες δηλώνοντας πως δεν είναι στον ΕΔΟΕΑΠ (επειδή έχουν πολλά λεφτά για ιδιωτική υγεία προφανώς), δεν θα έχουν πρόβλημα.

Ο οργανισμός υγείας του ΕΔΟΕΑΠ αποτελεί κατάκτηση του δημοσιογραφικού κλάδου. Από μεγάλους δημοσιογράφους που έδωσαν τις ζωές τους. Αφήνοντας τον να χαθεί η νέα γενιά των μισθωτών δημοσιογράφων αντί να απαιτήσει να ενταχθούν σε αυτόν όλοι οι δημοσιογράφοι από sites και Διαδίκτυο, επειδή “φοβούνται” να απεργήσουν, απλά θα αποδείξουν πως δεν διαθέτουν το πρώτο χαρακτηριστικό του δημοσιογράφου: τσαγανό απέναντι στην εξουσία, στην κάθε εξουσία, πολιτική και αφεντικών…

Διαβάζουμε και στο προφίλ της Πόπης Χριστοδουλίδου και συνυπογράφουμε:

Δεν θα παραδώσουμε τα Ταμεία μας στον Τσίπρα επειδή κάποιοι απεργοσπάστες κρυφοί η φανεροί, – ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ- μέλη της ΕΣΗΕΑ, που τολμάνε κι έρχονται στον ΕΔΟΕΑΠ, δουλεύουν. ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ ΙΣΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΤΕ ΟΣΟΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
Η ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ…ΚΑΜΑΡΙ.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΞΕΦΤΙΛΑ, ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ… ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΑΣΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ…
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.
ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΕΔΟΕΑΠ.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ…
Α ….ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΧΕΡΙ ΚΛΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.
ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΙΣΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ. ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ, ΣΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΠΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΙΣΤΕ!!!

1 comment for “Οι μισθωτοί δημοσιογράφοι, αν απεργήσουν, μπορούν να σώσουν τον ΕΔΟΕΑΠ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *