Ξεκινά η Athens Electronix 2016

εκθεση-1Η 1η πανελλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Athens Electronix 2016 είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 10:00 το πρωί. Η έκθεση θα διαρκέσει όλο το τριήμερο Παρασκευή – Σαββάτο – Κυριακή, 15-16-17 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00 το πρωί με 20:00 το βράδυ. Η Athens Electronix 2016 διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi που βρίσκεται στην Λεωφ. Κηφησίας 39, σχεδόν δίπλα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτή αφορά τηλεοπτικά ή συστήματα ασφαλείας, είτε αφορά τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, κ.ά.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και το μόνο που απαιτείται είναι η προ-εγγραφή. Μπορείτε να κάνετε την προεγγραφή εύκολα και γρήγορα κατευθείαν από την επίσημη ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr. Μπείτε στην κεντρική σελίδα του athens-electronics.gr, πατώντας την επιλογή Ε-TICKET, είτε μέσα από τα μενού ακολουθώντας την διαδρομή ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, συμπληρώστε την σχετική φόρμα και το καρτελάκι σας θα σας περιμένει στην είσοδο της έκθεσης.

Και μην ξεχάσετε ότι την πρώτη ημέρα γιορτάζουμε τα εγκαίνια της έκθεσης με συναυλία του γνωστού έλληνα καλλιτέχνη Νίκου Ζιώγαλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *