Κόντρα της Digea για την Ψηφιακή ΕΡΤ και όλα τα νέα σήριαλ στην “Ψηφιακή Τηλεόραση”

digital-neo-exofiloΆκρως ενημερωμένο, με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report.
Όπως είθισται σε κάθε τεύχος, η Ματίνα Παπαχριστούδη μέσα από την στήλη της Media Transmitter, σας ενημερώνει με αποκλειστικές ειδήσεις για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Και το παράδοξο αυτό το μήνα είναι ότι παρότι βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο, οι εξελίξεις ήταν πολλές. Διαβάστε για την θυγατρική εταιρία που ετοιμάζει η ΕΡΤ, αλλά και όλες τις διαπραγματεύσεις κράτους – καναλιών για τις ψηφιακές άδειες, τις λευκές περιοχές, τον ρόλο του ΕΣΡ και πολλά ακόμη.
Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό είθισται να σας παρουσιάζουμε όλες τις νέες τηλεοπτικές σειρές, που θα παιχτούν μέσα στην νέα σαιζόν. Βλέπετε εκτός από το Game of thrones υπάρχουν πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες σειρές για όλα τα γούστα. Ο Νίκος Δρικάκης καταγράφει το σενάριο από κάθε νέα σειρά ή νέο κύκλο που θα προβληθεί μέσα από τα συνδρομητικά ελληνικά πακέτα Nova και OTE TV. Και όπως είθισται πλέον, οι πιο δημοφιλείς από αυτές θα προβληθούν σχεδόν ταυτόχρονα με την επίσημη πρεμιέρα στην Αμερική.
Πολλά και γνωστά κανάλια από όλον τον πλανήτη, με πλούσιο περιεχόμενο, προστατεύουν «τυπικά» το περιεχόμενό τους, με το «χαλαρό» σύστημα κρυπτογράφησης BISS. Ο Σωτήρης Χατζηστρατής σας παρουσιάζει τον χάρτη των καλύτερων καναλιών με κρυπτογράφηση BISS. Διαβάστε λίγα λόγια για το περιεχόμενο του κάθε καναλιού και κρατήστε όλα όσα χρειάζεστε για την λήψη και τηλεθέασή του.
Ο Marton Leyngel, export manager της Amiko ήταν στη χώρα μας και μάλιστα σε μια δύσκολη περίοδο όπου στην αγορά βασίλευαν τα capital controls. Ήταν μια πρώτη τάξεως αφορμή για μια μίνι συνέντευξη. Διαβάστε αποκλειστικά στην Ψηφιακή Τηλεόραση, τι απάντησε στις ερωτήσεις «δύσκολης θέσης» που του έθεσε ο Αργύρης Νομικός.
Πριν προχωρήσουμε στα τεστ του μήνα, θέλουμε να σας τονίσουμε ότι το sat team του περιοδικού και ειδικότερα οι βασικοί μας testers Παύλος Κερασίδης και Παναγιώτης Μαλακούδης, γράφουν πάντα και τα μειονεκτήματα, που δείχνει ο έλεγχος των προϊόντων. Γιατί όπως σας έχουμε ξαναγράψει, το τεστ των προϊόντων δεν μπορεί να είναι μόνο διαφήμιση, αλλά και ενημέρωση.
Εν καιρώ… capital controls, η Edision τολμά και παρουσιάζει όχι έναν, αλλά μια 4άδα νέων δεκτών στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για την σειρά καθαρόαιμων δεκτών Linux, Edision OS Mini, που έρχεται με επεξεργαστή Broadcom και λογισμικό enigma2. Η σειρά απαρτίζεται από δορυφορικούς δέκτες με ένα ή δύο tuner, από ένα combo δέκτη και από τον πρώτο επίγειο Linux δέκτη της αγοράς.
Enigma2 στο χαμηλό επίπεδο τιμής είναι και ο Octagon SF 108 E2 HD. Πρόκειται για άλλη μία πρόταση στης αγοράς σε καθαρόαιμο δέκτη Linux, με επεξεργαστή Broadcom και λογισμικό enigma2, στην χαμηλή κατηγορία τιμής.
Τα τεστ ολοκληρώνονται με το Universal headend, Polytron PCU 4000. Πρόκειται για ένα κορυφαίο επαγγελματικό προϊόν για λήψη και διανομή επίγειας, δορυφορικής και καλωδιακής τηλεόρασης σε ξενοδοχεία και άλλους μεγάλους χώρους. Το κέντρο έρχεται σε μορφή compact, ανάλογα με την εφαρμογή, και η κάθε μονάδα του διαθέτει διπλό tuner.
Παρά την συνεχιζόμενη κρίση στην Ελλάδα, που κάνει τις ανάγκες να περιορίζονται και την ζήτηση να εξαφανίζεται, προσπαθούμε κάθε μήνα να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον σας με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικό ρεπορτάζ και έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα.
Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *