Και απειλές στο “Κόκκινο” για τον ΣΥΡΙΖΑ;

τσίπρας-κόκκινοΗ προεκλογική περίοδος πάντα έχει τις εντάσεις της, ειδικά στα ΜΜΕ τα οποία έχουν καθαρό στόχο, τη χειραγώγηση των πολιτών. Στο παιχνίδι αυτό μπήκε εδώ και πολύ καιρό ο ραδιοφωνικός σταθμός “Στο Κόκκινο”. Φαίνεται όμως πως ο προβιβασμός του διευθυντή του σταθμού Κώστα Αρβανίτη στην επικοινωνιακή ομάδα του ΑλέξηΤσίπρα, έχει οξύνει την κατάσταση…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ξεκαθαρίστηκε με απόλυτο τρόπο από τον διευθυντή του σταθμού στους εργαζόμενους πως αν δεν βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, ο σταθμός θα κλείσει! “Κανονίστε”, φέρετε να είπε στους έκπληκτους εργαζόμενους του σταθμού.

Σε άλλες περιπτώσεις, αν για παράδειγμα αυτή η ατάκα λεγόταν σε ιδιωτικό σταθμό, τα “όργανα” media του ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν διαμαρτυρηθεί-και δικαίως-έντονα. Γιατί αυτό λέγεται απόπειρα εκβιασμού. Το είχαν κάνει οι εκδότες στην περίπτωση του δημοψηφίσματος του ΟΧΙ και είχαν καταγγελθεί.

Ο Κ. Αρβανίτης που βρίσκεται πλέον στην αυλή του Αλέξη Τσίπρα- έχει ρόλο στην επικοινωνιακή ομάδα υπό του Ν. Παππά, κάνει διακοπές μαζί με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ- μπορεί να έχει πάρει προσωπικά το στοίχημα των εκλογών. Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να επιχειρεί τρομοκρατία στους εργαζόμενους του Μέσου στο οποίο προϊσταται υπάρχει μεγάλη διαφορά.

1 comment for “Και απειλές στο “Κόκκινο” για τον ΣΥΡΙΖΑ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *