Θα μάθουμε τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΕΡΙΤ;

εκλογικήβαρδιάΕΡΤ3Το απόγευμα λένε θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μια ιστορική στιγμή για τη χώρα. Το ερώτημα όμως που απασχολεί εμάς είναι: Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης θα ανακοινωθεί από τη ΝΕΡΙΤ; Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν αναγνώριζε τη ΝΕΡΙΤ ως δημόσια ραδιοτηλεόραση αλλά ως μόρφωμα του Αντώνη Σαμαρά, θα νομιμοποιήσει αυτή την “κρατική υπηρεσία” με δήθεν επιχείρημα τη νομιμότητα; Κι όμως υπάρχει λύση. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ακόμη στην εκτίμηση του ότι η ΝΕΡΙΤ δεν είναι νομιμοποιημένη δημόσια τηλεόραση, η ανακοίνωση της σύνθεσης της κυβέρνησης οφείλει να γίνει στην ertopen!

Κι αυτή στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται, απέναντι ακριβώς από το κατεχόμενο ραδιομέγαρο. Έτσι δεν το χαρακτήριζαν οι φίλοι και αγωνιστές της νυν κυβέρνησης; Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξάλλου βρέθηκε χθές στα μικρόφωνα της ελεύθερης ΕΡΤ και δήλωσε (ξανά) πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει την ΕΡΤ.

Θα είναι δείγμα των προθέσεων της νέας (συγ)κυβέρνησης για το πώς ακριβώς εννοεί τις αλλαγές που θέλει να κάνει στο κράτος, το πώς ακριβώς έχει εκλάβει τη λαϊκή εντολή καταδίκης της συγκυβέρνησης Ν.Δ -ΠΑΣΟΚ, αν νομιμοποιήσει τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.