Η αναλογική TV τελείωσε, η αναλογική TV στην Ελλάδα συνεχίζεται…

digi-neo-exofiloΜε πλούσιο ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην ψηφιακή τηλεόραση, τη Digea και ΕΡΤ καθώς και με ένα μοναδικό αφιέρωμα για τη διεθνή έκθεση Anga COM, κυκλοφορεί το περιοδικό “Ψηφιακή Τηλεόραση” στα περίπτερα. Το περιοδικό μεταφέρει και τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μέτωπο, όπου οι μεγάλοι διεθνείς broadcasters δηλώνουν άκρως επιφυλακτικοί στα νέα σχέδια της Ε.Ε για την ενιαία ψηφιακή αγορά στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, αντιθέτως συνεχίζεται η αναλογική τηλεόραση ως το 2016, ως μοναδική λύση για να βλέπει τηλεόραση η ακριτική και περιφερειακή Ελλάδα…

Το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση στα περίπτερα

Άκρως ενημερωμένο, με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report.

Μπορεί τα switch off να τελείωσαν στη χώρα μας, όμως η αναλογική TV συνεχίζει ακόμη και μάλιστα πήρε και παράταση μέχρι το 2016, όπως μας αποκαλύπτει η Ματίνα Παπαχριστούδη μέσα από την στήλη της Media News. Στην ίδια στήλη θα βρείτε για τον νέο ψηφιακό χάρτη συχνοτήτων που ετοιμάζεται, για την συμμόρφωση της ΕΕΤΤ και πολλές ακόμη αποκλειστικές ειδήσεις.

Βέβαια το σημαντικότερο γεγονός αυτού του μήνα ήταν η διεθνής έκθεση Anga COM. Ο Αργύρης Νομικός ήταν παρών και στις τρεις ημέρες της έκθεσης και σας μεταφέρει τον παλμό και τα trends της διεθνούς σκηνής, αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ με τα νέα προϊόντα, με πιο σημαντικά τους τρεις νέους δορυφορικούς δέκτες για λήψη 4Κ.

Το άλλοτε απόρθητο αμερικάνικο σύστημα κρυπτογράφησης PowerVu, πλέον έχει καταρρεύσει, δίνοντας την δυνατότητα παρακολούθησης πολλών ποιοτικών καναλιών και μάλιστα στην αγγλική γλώσσα. Ο Σωτήρης Χατζηστρατής σας παρουσιάζει τα κανάλια που κλειδώνουν σε PowerVu, καθώς και ό,τι χρειάζεστε για να τα δείτε στην οθόνη σας.

Σε καθαρά τεχνικό επίπεδο, ο Γιώργος Ζώτος σας παρουσιάζει τις συχνότερες βλάβες των επίγειων ψηφιακών δεκτών, καθώς και τους τρόπους επιδιόρθωσής τους, ώστε να αναστήσετε τους χαλασμένους δέκτες σας!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο τα νέα προϊόντα της αγοράς είναι λιγότερα. Παρόλα αυτά, ως είθισται, ότι νέο κυκλοφορεί στην αγορά παρουσιάζεται πάντα πρώτα από της σελίδες του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση και στη συνέχεια από την ιστοσελίδα digitaltvinfo.gr.

Αυτό το μήνα ξεχωρίζουν ο νέος καθαρόαιμος δέκτης Linux/ Enigma2Max+ SoloPro με επεξεργαστή Broadcom, ο περιζήτητος επίγειος ψηφιακός δέκτης σε μορφή Scart Fagor Tedi 4000 HD, ο νέος διαμορφωτής HDMI σε DVB-T της Lemco Electronics που έκανε ρεκόρ ζήτησης στην Anga COM και το νέο πανίσχυρο headend της IKUSI ikusiflow.

Παρά την συνεχιζόμενη κρίση στην Ελλάδα, που κάνει τις ανάγκες να περιορίζονται και την ζήτηση να εξαφανίζεται, προσπαθούμε κάθε μήνα να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον σας με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικό ρεπορτάζ και έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Καλές λήψεις!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *