Αν θέλετε ενημέρωση μην αναρτάτε στο fb δημοσιεύσεις από απργοσπαστικά site!

απεργίαΑπεργιακή ενημέρωση

Από τον Θράσο Αβραάμ

Aυτές τις μέρες οι εργαζόμενοι και εργαζόμενες στα Μ.Μ.Ε. διοικητικοί, συντάκτες και τεχνικοι δίνουμε μια μεγάλη απεργιακή μάχη ενάντια στο αντι-ασφαλιστικό έκτρωμα Κατρούγκαλου. Λέμε όχι στη μετατροπή μας σε σύγχρονους δούλους, στο τελειωτικό χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση, στη μετατροπή της χώρας σε «ειδική οικονομική ζώνη».

Μπορεί συμμετέχοντας στην απεργία να χάνουμε τα κουτσουρεμένα μεροκάματα μας, τα οποία φυσικά και τα έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά η μάχη αυτή είναι μάχη επιβίωσης για εμάς και τις οικογένειες μας.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι όσα sites δημοσιεύουν ειδήσεις είναι απεργοσπαστικά και δεν σέβονται, ούτε συμμερίζονται τον αγώνα τόσων χιλιάδων ανθρώπων σε όλη τη χώρα.

Μέσα στις συνθήκες της χειρότερης επίθεσης από τη μεταπολίτευση και μετά, το πολυτιμότερο όπλο των εργαζομένων είναι η μεταξύ τους αλληλεγγύη. Γι αυτό όσοι και όσες από εσάς θέλετε να συμπαρασταθείτε στον αγώνα μας να μην αναρτάτε στο fb ειδήσεις και ειδησεογραφία των απεργοσπαστικών sites. Μην δίνετε τροφή στους απεργοσπάστες και στον κοινωνικό κανιβαλισμό τους.

Ο αγώνας για μια αξιοπρεπή και ανθρώπινη ζωή συνεχίζεται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *