Χωροφύλαξ του διαδικτύου ο Μπογδάνος

Από το prin.gr

Ας μαζέψει τον Μπογδάνο το Μαξίμου, δείχνει πως δεν μπορεί ούτε λεπτό να μην βρίσκεται στη δημοσιότητα. Πριν στεγνώσει το μελάνι της στοχοποίησής της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου που δημοσιοποίησε τα βίντεο της απροκάλυπτης αστυνομικής βίας στους διαδηλωτές υπέρ των προσφύγων στην πλατεία Βικτωρίας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο. Κι αμέσως μετά εξαπέλυσε νέες βολές κατά της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά, αλλά και του γενικού γραμματέα της ΟΕΝΓΕ και δημοτικού συμβούλου Περιστερίου νευροχειρούργου Πάνου Παπανικολάου.

Ο Νίκος Μπογιόπουλος σε ανάρτησή του στο twitter, χωρίς αναφορά σε όνομα, έγραψε: ««Ακούω για “φασίστα”. Για “ρουφιάνο”. Για “γλίτσα”. Για “γελοίο”. Για “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”. Όλα αυτά είναι σωστά. Βασικά, όμως, το παιδί είναι για λύπηση…».

Στην εν λόγω ανάρτηση ο Κ. Μπογδάνος είδε τον εαυτό του κι άρχισε τις ωμές απειλές δηλώνοντας πως «Ηρθε και η δική σου ώρα…». Έγραψε συγκεκριμένα ««Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Όχι πια. Ήρθε και η δική σου ώρα -με όλο το υλικό που μού ´χεις αφιερώσει- να καταλάβεις ότι εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος». Δηλαδή δηλώνει δημόσια πως παρακολουθεί τα γραφόμενα του δημοσιογράφου και τα διατηρεί για να τα χρησιμοποιεί όποτε το θελήσει.

Η δημοσιογράφος Μαρία Μεναξά έγραψε πως η επίθεση στον Νίκο Μπογιόπουλο και την Ελευθερία Κουμάντου, ειναι άλλη μια φασιστική επίθεση φίμωσης των δημοσιογράφων. Ο βουλευτής της ΝΔ έσπευσε να ρωτήσει αν η “φασιστική επίθεση φίμωσης” αναφέρεται στις δικές του πρακτικές: Η επίθεση στον Νίκο Μπογιόπουλο και την Ελευθερία Κουμάντου, ειναι άλλη μια φασιστική επίθεση φίμωσης των δημοσιογράφων και προσπάθεια κατάργησης της δημοσιογραφίας, που τα τελευταία χρόνια εκτός απο την κρίση, πλήττεται απο τυχοδιώκτες που αυτοπροσδιορίζονται και δημοσιογράφοι.

Ο Κ. Μπογδάνος απείλησε ευθέως και τον Π. Παπανικολάου, κάνοντας ανάρτηση απάντηση στο Twitter, στην οποία αναφέρει «πως και οι δικές σου συκοφαντίες έχουν πάρει τη σειρά τους. Και ξέρεις καλύτερα ποιος γελάει τελευταίος…».

Για να κάνει πιο συγκεκριμένη την απειλή του λίγο αργότερα διευκρίνισε πως πρόκειται για αγωγή: «Δεν είναι για μήνυση γιατρέ. Στις αγωγές υπάγεσαι. Θα σου έρθει στο νοσοκομείο από Σεπτέμβρη»!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που αγκαλιάζεται δημόσια με νεοναζί, μετά και την κάλυψη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, έχει περάσει σε ένα κρεσέντο θρασύδειλης επίθεσης, απειλώντας δημοσιογράφους και συνδικαλιστές.

Το θέμα πλέον δεν είναι ο βουλευτής που βλέπει τον εαυτό του σε κάθε ανάρτηση περί «ρουφιάνου» ή «γελοίου», το θέμα είναι η ίδια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που καλύπτει πολιτικά τις ευθείες απειλές σε δημοσιογράφους και όχι μόνο.
Εκτός από την προληπτική καταστολή των ΜΑΤ και της Δράσης έχουμε και την προληπτική τρομοκρατία από τη χωροφυλακή του διαδικτύου, με ενωμοτάρχη τον… Μπογδάνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *