Φιλαράκια, 25 χρόνια μετά πάλι μαζί στο HBO Max

Έχουν περάσει 15 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο των «Friends» αλλά η παρέα δεν σταμάτησε ποτέ να είναι στη ζωή μας. Καμία άλλη τηλεοπτική σειρά δεν γνώρισε τόση δημοτικότητα με τους θαυμαστές της να ζητούν επίμονα reunion. Η σειρά, που μέχρι τώρα φιλοξενούνταν στο Netflix, θα περάσει στα χέρια του HBO Max που κατέβαλε 425 εκατομμύρια δολάρια για να πάρει τα δικαιώματα των 236 επεισοδίων. Το Netflix είχε πληρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια για να κρατήσει τα «Φιλαράκια» μία ακόμα χρονιά, το 2019. Στο πλαίσιο, λοιπόν, του λανσαρίσματος της νέας πλατφόρμας της συνδρομητικής τηλεόρασης, που θα γίνει τον Μάρτιο του 2020 και για το οποίο πήραν τα δικαιώματα της σειράς, ετοιμάζουν κι ένα special reunion.

Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη για ένα πρόγραμμα χωρίς σενάριο που θα επανασυνδέσει τους ηθοποιούς Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίσα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ Λε Μπλανκ με τους δημιουργούς της σειράς, Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν, σύμφωνα με το THR. Μια πηγή δήλωσε ότι δεν έχει κλείσει συμφωνία για το ειδικό αφιέρωμα και ότι οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς και τους δημιουργούς δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Η είδηση για πιθανή επανασύνδεση συνδέεται με την επέτειο των 25 χρόνων από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς.

Πηγή: www.digitaltvinfo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *