Υπερβολικό το κόστος του Ραδιοφώνου 24/7 λέει η εργοδοσία και απολύει

radiofono11Σήμερα εκτός απροόπτου πραγματοποιείται νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων στο “Ραδιόφωνο 24/7” του Δημήτρη Μάρη μετά τις μαζικές απολύσεις δημοσιογράφων. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ν. Πεφάνης σε συνάντηση που είχε με μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ υποστήριξε πως δεν θα γίνουν άλλες απολύσεις. Μια ημέρα μετά ανακοινώθηκαν και νέες απολύσεις! Το κλίμα στο ραδιόφωνο είναι πολύ άσχημο καθώς η πλευρά τη εργοδοσίας τη μια λέει πως θέλει ενημερωτικό ραδιόφωνο και την άλλη απολύει μαζικά δημοσιογράφους, υποστηρίζει πως απολύονται όσοι έχουν δεύτερη δουλειά αλλά επέλεξε να απολύσει και εργαζόμενες χωρίς δεύτερη δουλειά!

Στη συνάντηση με την ΕΣΗΕΑ, η Μαρία Αντωνιάδου ζήτησε απο τον Ν. Πεφάνη,  ως δείγμα καλής θέλησης να επαναπροσληφθούν οι δυο εργαζόμενες που δεν έχουνβ δεύτερη δουλειά.

Το επιχείρημα του διευθύνοντα συμβούλου που ειδικεύεται στον “εξορθολογισμό” της αγοράς media, δηλαδή στις μαζικές απολύσεις προσωπικού, ήταν πως το κόστος λειτουργίας του ραδιοφώνου ήταν μεγάλο και δεν μπορεί (πλέον) η εταιρεία να το σηκώνει. Κι αυτό το ανακάλυψε η εταιρεία 4-5 μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση του ενημερωτικού προγράμματος του!

Η παραδοχή αυτή οδηγεί πολλούς σε εκτιμήσεις πως ο Δ. Μάρης αποστασιοποιείται από την τακτική των τελευταίων χρόνων, να διαθέτει ΜΜΕ στα οποία προωθείται η κυβερνητική ατζέντα ΣΥΡΙΖΑ. Στη συζήτηση κατά πληροφορίες, αναφέρθηκε και η διάρρηξη των σχέσεων Δ. Μάρη με τον Ι. Σαββίδη, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Ν. Πεφάνης στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εκτιμώντας πως το υπάρχων σχήμα στο εκδοτικό συγκρότημα δεν θα παραμείνει.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.