Τα 100 τεύχη γιορτάζει το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση

%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%bd%ce%b5%ce%bfΚυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα.

Όπως θα παρατηρήσετε και μόνοι σας στο εξώφυλλο του περιοδικού, το τεύχος Ιανουαρίου δεν είναι ένα απλό χριστουγεννιάτικο εορταστικό τεύχος. Είναι το τεύχος των γενεθλίων του περιοδικού, αφού αισίως συμπληρώσαμε 100 τεύχη. Συνδυάζοντας λοιπόν την εορταστική σαιζόν με τα γενέθλιά μας, αποφασίσαμε να προβούμε σε ένα μεγάλο διαγωνισμό, κληρώνοντας στους τυχερούς – νικητές 200 δώρα.

Στο σχετικό άρθρο του περιοδικού θα βρείτε φωτογραφίες και μια περιγραφή των 200 αυτών δώρων, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι κληρώνουμε και όπως θα δείτε υπάρχουν πολλά αξιόλογα προϊόντα, ορισμένα εκ των οποίων κοστίζουν αρκετά. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε το σχετικό κουπόνι και να το στείλετε στα γραφεία μας.

Σε επίπεδο ειδησεογραφίας, κάθε μήνα η Ματίνα Παπαχριστούδη, σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τα ρυθμιστικά ζητήματα της επίγειας ψηφιακής TV στη χώρα μας.

Όταν λέμε ότι κάθε μήνα τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς περνούν την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης το εννοούμε. Ας δούμε λοιπόν ποια νέα προϊόντα έχουμε σε αποκλειστικότητα αυτόν το μήνα.

Πρώτα από όλα έχουμε τον ολοκαίνουργιο Ultra HD δέκτη VU+ UNO 4K, σε ένα μοναδικό τεστ, που όλοι πρέπει να διαβάσατε από τον μοναδικό στους δέκτες enigma2, Παναγιώτη Μαλακούδη.

Ultra HD είναι και ο νέος δέκτης TELESYSTEM TS Ultra 4K, τον οποίο δοκιμάζει αποκλειστικά για την Ψηφιακή Τηλεόραση ο Σωτήρης Χατζηστρατής.

Ο HD X300 plus είναι το νέο μοντέλο κίνησης της πολωνικής Opticum, όπως μας ενημερώνει ο Χάρης Ματθαίου. Οικονομικός και πανέτοιμος για την λήψη των ελληνικών καναλιών, ο «πολωνός» έρχεται να κατακτήσει το μερίδιο της αγοράς που του ανήκει.

Το πρώτο HDMI Powerline που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, είναι το Megasat HDMI Powerline. Παρά την τσουχτερή τιμή του, αποτελεί μια άκρως αξιόπιστη λύση για την μεταφορά του σήματος HDMI σε δεύτερη τηλεοπτική συσκευή, μέσω την γραμμών του ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας.

Η FORMULER είναι μια εταιρία που μέχρι στιγμής ήταν γνωστή από τους Linux δέκτες της. Αυτή τη φορά όμως μας εξέπληξε ευχάριστα με κάτι διαφορετικό. Το FORMULER iptv είναι το νέο πανίσχυρο Android Media Player, που έρχεται με αποκωδικοποίηση HEVC (H.265), όπως μας αναφέρει ο Χάρης Ματθαίου.

Ιδανικό για την ελληνική αγορά, όπως έχει διαμορφωθεί στην εποχή κρίσης είναι το νέο φορητό πεδιόμετρο της ισπανικής Televes. Ποτέ πριν η αγορά δεν είχε ένα 100% επαγγελματικό πεδιόμετρο σε τόσο χαμηλή τιμή! Μετράει τα πάντα, κοστίζει… πολύ φτηνά και σαν επαγγελματικό είναι απολύτως αξιόπιστο. Μια νέα εποχή ανοίγει στα επαγγελματικά πεδιόμετρα και η Televes έκανε το πρώτο βήμα με το Η30Flex.

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με το 4πλό HDMI Modulator, AMF DM204. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή απαιτεί αναμετάδοση 4 αναλογικών σημάτων, είτε τυπικής (SD), είτε υψηλής ευκρίνειας (HD), σε μορφή DVB-T/C.

Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Καλές λήψεις!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.