Τα ΜΜΕ, οι άδειες κι ο εργατικός έλεγχος”

Screenshot from 2016-06-10 17_11_37Ανοιχτή συζήτηση “Τα ΜΜΕ, οι άδειες κι ο εργατικός έλεγχος”
Την Πέμπτη 16 Ιούνη, στις 6:30μμμ στο Δημαρχείο Ν.Ιωνίας

Τρία χρόνια μετά την έναρξη του ηρωικού αγώνα στην ΕΡΤ και ένα χρόνο μετά την επίσημη επαναλειτουργία της, οι εργαζόμενοι στα περισσότερα ΜΜΕ συνεχίζουν να βρίσκονται αντιμέτωποι με την απληρωσιά και την απειλή του κλεισίματος και της απόλυσης. Την ίδια στιγμή μαίνεται ο πόλεμος για τις τηλεοπτικές άδειες, με τους εργαζόμενους να βρίσκονται μεταξύ διασταυρούμενων πυρών.

Από τη μία η κυβέρνηση του τρίτου μνημονίου που πριν ένα χρόνο μετέτρεπε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ και από την άλλη οι καναλάρχες, οι οργανωτές της παραπληροφόρησης, και των εργασιακών πογκρόμ σε βάρος των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Η εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη κι ο τοπικός πυρήνας του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος στην Νέα Ιωνία, σας καλούν σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα “Τα ΜΜΕ, οι “άδειες” κι ο εργατικός έλεγχος” .Ποιά είναι η προοπτική για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ αλλά και για όλο τον κόσμο που παλεύει κι έχει βαρεθεί τα παπαγαλάκια και την φιλομνημονιακή προπαγάνδα;Τί έχουν να διδάξουν τα παραδείγματα αγώνων όπου οι εργαζόμενοι πήραν στα χέρια τους την ενημέρωση; Τη συζήτηση θα ανοίξει ο Νάσος Μπράτσος, δημοσιογράφος και μέλος του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.