Τέλος στον ΔΟΛ;

%ce%b4%ce%bf%ce%bbΔραματικές εξελίξεις στο άλλοτε κραταιό δημοσιογραφικό συγκρότημα του Χρήστου Λαμπράκη.

Μετά την παρέμβαση της Εθνικής Τράπεζας και της συνεχιζόμενης άρνησης του Σταύρου Ψυχάρη να βάλει τα χρήματα που έλεγε πως θα βάλει για τη μισθοδοσία του προσωπικού, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως δεν θα λάβουν δώρο Χριστουγέννων εξαιτίας των …τραπεζών.

Επιπλέον τους ειπώθηκε πως ο Στ. Ψυχάρης φεύγει και πάνε για πτώχευση! Και αναλαμβάνουν πλέον οι τράπεζες με ότι αυτό σημαίνει.

Όπως καταλαβαίνετε έγινε χαμός στη γενική συνέλευση των εργαζομένων που αποφάσισαν επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, αρχίζοντας από σήμερα κιόλας με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΠΕΛ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας, από τις 19.00 της Δευτέρας, 19 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 19.00 της Τρίτης, 20 Δεκεμβρίου 2016, για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τύπου, τους λιθογράφους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM», στις ιστοσελίδες «tanea.gr», «tovima.gr»  και «in.gr», καθώς και σε όλα τα περιοδικά του Ομίλου

Η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας του ΔΟΛ, η οποία τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, που αντιστοιχούν στους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και α’ δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου 2016.

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *