Περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση: Όλα τα συνδρομητικά πακέτα

periodiko-neoΗ Ψηφιακή Τηλεόραση Ιουνίου στα περίπτερα

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Είναι γνωστό πλέον στους περισσότερους, ότι η συνδρομητική τηλεόραση έχει αλλάξει τρόπο διάθεσης. Πλέον ελάχιστοι είναι οι καταναλωτές που «αγοράζουν» ένα καθαρά δορυφορικό πακέτο, αφού προτιμούν η αγορά αυτή να γίνεται μέσα από ένα πακέτο προσφοράς που να τα περιλαμβάνει όλα: Τηλεόραση, internet και τηλέφωνο, στον ίδιο λογαριασμό. Στο νέο τεύχος λοιπόν σας παρουσιάζουμε όλες τις προτάσεις Triple Play της ελληνικής αγοράς.

Η τεχνολογία οπτικής ίνας καταφθάνει και στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, μέσα από την υπηρεσία Fiber to the Room. Στο νέο τεύχος σας παρουσιάζουμε την πρώτη εγκατάσταση Fiber to the Room στην Ελλάδα, που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Χερσόνησο Ηρακλείου, υπό την επίβλεψη της εταιρίας Digital Innovations.

Σε επίπεδο ειδησεογραφίας, κάθε μήνα η Ματίνα Παπαχριστούδη, σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από την ειδησεογραφία της επίγειας ψηφιακής TV στη χώρα μας. Στο νέο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν διαγωνισμό των πομπών της ΕΡΤ, αλλά και των διχασμό των μελών ΕΣΡ και ΕΕΤΤ για τον ακριβή αριθμό αδειών καναλιών, που πρέπει να προκηρυχτούν.

Κάθε μήνα τα καλύτερα νέα προϊόντα της αγοράς χτυπούν την πόρτα της Ψηφιακής Τηλεόρασης.

Αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε τον νέο δέκτη Amiko NEO combo SE, που αποτελεί το combo μοντέλο της νέας σειράς δεκτών της Amiko, που έρχονται πλέον με ενσωματωμένο HEVC decoder.

Το νέο android box, G-150 4K TV BOX της Golden Interstar, υπόσχεται ότι θα μετατρέψει την TV σας σε Smart! Το OTT TV Box παρέχει περιήγηση στο internet, πρόσβαση στα social media και άφθονα ελληνικά και ξένα προγράμματα χωρίς συνδρομή. Στηρίζεται σε λογισμικό Android 6.0 Marshmallow, διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και έρχεται με προεγκατεστημένο Kodi και υποστηρίξη H.265/HEVC με ανάλυση 4K UHD.

Τα νέα TechniSat Webcast 3 WLAN Repeater υπόσχονται internet σε όλο το σπίτι, χωρίς κενά σημεία! Το ζευγάρι PowerLine της γερμανικής εταιρίας εκμεταλλεύεται την υφιστάμενη καλωδίωση του ηλεκτρικού ρεύματος για τη μεταφορά δεδομένων και ταυτόχρονα, έχοντας ενσωματωμένο Wi-Fi, προσφέρει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο modem-router.

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με την ερωτική κάρτα Redlight MEGA Elite ROYALE, που παρέχει πρόσβαση σε 19 κανάλια από τους δορυφόρους Hot Bird και Astra 19,2E.

Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.