Παραίτηση του προέδρου ΑΠΕ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτηση του διευθυντή του Αθηναϊκού πρακτορείου Αιμ.Περδικάρη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δημοσίευση του άκρως προσβλητικό hashtag #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες, σε είδηση που αναρτήθηκε το πρωί και αφορούσε στην επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια. Οι άμεσες αντιδράσεις χρηστών στο twitter είχαν ως αποτέλεσμα να κατέβει αμέσως η είδηση και να ανέβει πάλι με το σωστό hashtag.

Το ΑΠΕ όπως ήδη γνωρίζουμε βρίσκεται σε διαδικασία μετασχηματισμού και το σχέδιο νέου Καταστατικού έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις Στο επίκεντρο βρίσκεται η αλλαγή μοντέλου εποπτείας εσωτερικά, αφού δεν αρκεί το γεγονός πως το ΑΠΕ ανήκει στην αρμοδιότητα τα προθυπουργικού γραφείου. Πρέπει να ελεγχθεί σε όλη τη διαδικασία με την τοποθέτηση εξωτερικών αρχισυντακτών που θα προσληφθούν με το κριτήριο επάρκειας της …προσωπικής συνέντευξης.

Παρά το γεγονός πως ψηφίστηκε μόλις από  3 μέλη της διοίκησης αλλά και την απόφαση της ΕΣΗΕΑ να ζητήσει την άμεση απόσυρση του, δεν βγήκε καν ανακοίνωση από την ένωση συντακτών. Με το σύνηθη τρόπο τους οι συνδικαλιστές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση επιχειρούν να περάσει χωρίς αντιδράσεις η ολοκληρωτική ποδηγέτηση του ΑΠΕ στην στενή ομάδα επικοινωνίας του Μαξίμου. 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε “γαλάζιο τσιφλίκι ” με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *