Παράνομη η απεργία στο Ραδιόφωνο 24/7, παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος

radiofono1530190221Παράνομη και καταχρηστική έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την  24ωρη απεργία στο Ραδιόφωνο 24/7 μετά από προσφυγή της ιδιοκτησίας. Η απεργία είχε προκηρυχθεί από την ΕΣΗΕΑ μετά τις μαζικές απολύσεις στο σταθμό του Δ. Μάρη. Η δυσάρεστη ωστόσο εξέλιξη είναι πως υπέβαλλε την παραίτησή του ο Δημήτρης Σούλτας, εκπρόσωπος των εργαζομένων. Γράφοντας για την παραίτησή του στη προσωπική του σελίδα στο face book,

περιγράφει ένα ζοφερό εργασιακό κλίμα.  “Αν και έχω δουλέψει σε αρκετά και μεγάλα μαγαζιά των ΜΜΕ τόσο προσβλητική συμπεριφορά δεν έχω συναντήσει. Θα έχουμε όλον τον καιρό να μιλήσουμε- μιας και η επιχείρηση υπερηφανεύεται για την εξαιρετική αντιμετώπιση των εργαζομένων- για συμβάσεις των 160 ευρώ, για ληστρικούς όρους στις συμβάσεις που υπογράφουν οι εργαζόμενοι, ακόμα και για το τι είναι “ραδιόφωνο” και το τι είναι ραδιόφωνο”.

Νωρίτερα η εταιρεία ειχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία αντί να απαντά για τις απολύσεις έριξε τις ευθύνες σε “ανταγωνιστικά συμφέροντα”. Όπως γράφει επίσης το thepressproject.gr “Εννέα μέλη της ΕΣΗΕΑ έστειλαν επιστολή, αναφέροντας ότι δεν κλήθηκαν στη συνέλευση που αποφάσισε την απεργία. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται και στελέχη της 24Media”, ενώ υπάρχουν υπάρχουν απειλές για νέες απολύσεις κατά όσων εργαζόμενων υποστήριξαν την απεργία.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *