Ο εκδότης που ψάχνει συνδικαλιστικό εκπρόσωπο…

dimokratiaΕίναι ευρέως γνωστό πως στις εφημερίδες του Γ. Φιλιππάκη, Δημοκρατία και Εσπρεσσο, οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι από τον περασμένο Φεβρουάριο. Πως ενημερώνονται με mail για το πότε θα πληρωθούν κάποιον από τους χρωστούμενους μήνες και περνάνε άλλες 15 ημέρες για να δουν το χρώμα του χρήματος. Και είναι επίσης γνωστό πως στη Δημοκρατία δεν υπάρχει συνδικαλιστικός εκπρόσωπος και πως ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης αναζητά και δεν βρίσκει έναν “δικό” του εργαζόμενο για να βάλει υποψηφιότητα ως συνδικαλιστικός εκπρόσωπος για την ΕΣΗΕΑ…

Όπως επίσης είναι γνωστό πως μόλις κάποιοι εργαζόμενοι αντέδρασαν, ανώνυμα, έσπευσαν τα δημοσιογραφικά στελέχη να υποστηρίξουν τον εργοδότη που δεν πληρώνει! Είναι οι ίδιοι που συνήθως δηλώνουν πως οι εφημερίδες του είναι πετυχημένες, αλλά μόλις τεθεί θέμα πληρωμών, ανακαλύπτουν πως υπάρχει κρίση στον Τύπο!

Η ΕΣΗΕΑ γνωρίζοντας αυτή την κατάσταση και έχοντας πλέον έστω και τις ανώνυμες καταγγελίες ανακοίνωσε πως ζήτησε τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εεργασίας για τις καθυστερήσεις της μισθοδοσίας. Είδηση που θορύβησε τα στελέχη της εκδοτικής εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *