Οι εριστικοί Έλληνες των Criminal Minds…

Από τη Βίκυ Διαμαντή στη σελίδα της στο fb

Έβλεπα χθες βράδυ το “Criminal Minds” και έτσι είδα μία εικόνα που περνάει στο εξωτερικό για την Ελλάδα… Λοιπόν…. Αρχικά έγινε ένα φονικό στην Ελλάδα και έτσι χρειάστηκε η βοήθεια της ομάδας γιατί επρόκειτο για Αμερικανό πολίτη. Η ομάδα λοιπόν έλεγε ότι η Ελλάδα είναι η πιο φτωχή χώρα της Ευρώπης και ότι οι ληστείες, οι σκοτωμοί και γενικότερα η παρανομία είναι σε έξαρση στη χώρα και ότι σκοτώνουμε ουσιαστικά για ένα κομμάτι ψωμί. 
Μας έδειχνε οξύθυμους, εριστικούς, ότι μπορούμε να πετάξουμε ένα μπουκάλι με άνεση πάνω στον τσακωμό, ότι φωνάζουμε μόνο και δεν συνεννοούμαστε, ότι οι συμμορίες στην Πλάκα, στο Μοναστηράκι και κάτω στο Λιμάνι του Πειραιά αλωνίζουν, ότι έχουμε αιώνια έχθρα με τους Αλβανούς και τσακωνόμαστε οι δύο λαοί όλη μέρα ενώ κατοικούμε στην ίδια χώρα.

Φυσικά τα εγκλήματα έκανε ένας ρατσιστής ακραίος Έλληνας που ήθελε να αφανίσει ό,τι υπάρχει σε αλλοδαπό και πρώτιστα αθώους Αμερικανούς τουρίστες. Με λίγα λόγια όλο αυτό που παρουσίαζε ήταν μία μεγάλη παρανόηση!!! Καμία σχέση με Ελλάδα… Μόνο κάτι πλάνα από το Σύνταγμα και την πλατεία στο Μοναστηράκι… Όποιος το δει θα νομίζει ότι στην Ελλάδα με το που πατάς το πόδι σου σε κυνηγούν για να σε σκοτώσουν, ακόμη και όταν διασκεδάζεις το βράδυ… Αυτή την εικόνα παρουσίαζε ένα αμερικανικό σίριαλ από τη χώρα που έχει πρόεδρο τον Τραμπ… Μόνιμο βέβαια στο σίριαλ είναι το γεγονός ότι απέναντι στις ανίκανες αστυνομίες όλου του κόσμου ευτυχώς υπάρχουν οι ικανοί αυτού του τμήματος και έτσι λύνουν στο τέλος το μυστήριο όλων των δολοφονιών και πάντα στο κλείσιμο οι αστυνομικοί του υπόλοιπου κόσμου ευχαριστούν τους Αμερικανούς αστυνομικούς που υπάρχουν και τους σώζουν από τους στυγερούς δολοφόνους της χώρας τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *