Οι δημοσιογράφοι της Λέσβου με ηλεκτρονική εφημερίδα stonisi!

stonisiAπό σήμερα Δευτέρα μια νέα προσπάθεια ελεκτρονικής εφημερίδας προστέθηκε στις ημερήσιες επιλογές ενημέρωσης. Η σελίδα stonisi.gr δημιουργήθηκε από τους δημοσιογράφους της Λέσβου οι οποίοι συνασπίστηκαν σε συνεταιρισμό. Τους ευχόμαστε πολλές ειδήσεις και πολλά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ όπως αυτοί ξέρουν.

Για το εγχείρημα γράφει ο Θράσος Αβραάμ στη σελίδα του στο fb:

Τη Δευτέρα ξεκινάει με πολλές ελπίδες μια νέα προσπάθεια στο χώρο της ενημέρωσης στη Λέσβο. Μια ηλεκτρονική εφημερίδα. To stonisi.gr. Πολλοί ήταν εκείνοι που μας παρότρυναν εδώ και καιρό διαπιστώνοντας την ανάγκη ύπαρξης ενός πόλου αξιόπιστης, επώνυμης, ερευνητικής και ανεξάρτητης δημοσιογραφικής ενημέρωσης στη Λέσβο.

Άλλωστε την κρίση στον Τύπο την έχουμε βιώσει στο πετσί μας προσπαθώντας να επιβιώσουμε με τα έναντι από το μισθό μας κάθε μήνα και μ άλλους ν απολύονται χωρίς ποτέ να παίρνουν τα δεδουλευμένα τους.

Γι αυτό κι εμείς μια ομάδα ανθρώπων επαγγελματιών με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τοπικού Τύπου πήραμε την πρωτοβουλία μετά από μήνες σκέψης και δυσκολιών να δημιουργήσουμε τον πρώτο συνεταιρισμό Τύπου στη Λέσβο. Το εγχείρημα δύσκολο γιατί και οι εποχές είναι δύσκολες όμως θα το παλέψουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Θα τα λέμε λοιπόν καθημερινά πλέον μέσα από το stonisigr για όλα τα θέματα που αφορούν τη Λέσβο με ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή γιατί σύντομα έπεται και συνέχεια…

Για όσους βρίσκονται στη Λέσβο μπορούν να μας βρουν στην οδό Κομνηνάκη 9 στο κέντρο της Μυτιλήνης.Τηλέφωνο επικοινωνίας 2251028000 και mail: stonisigr@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *