Μια ελεύθερη ερώτηση προς τους αρχηγούς στο debate ζήτησαν οι δημοσιογράφοι

Με επιστολή τους προς τη Διακομματική επιτροπή οι δημοσιογράφοι των έξι τηλεοπτικών σταθμών αιτούνται μικρή ελευθερία κινήσεων! Συγκεκριμένα να έχουν την επιλογή να θέσουν στην τελευταία ενότητα μια ελεύθερη ερώτηση. Οι δημοσιογράφοι -ο συντονιστής της τηλεμαχίας Γιώργος Κουβαράς και οι –με αλφαβητική σειρά– Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), Παναγιώτης Στάθης (OPEN), Ράνια Τζίμα (MEGA), που συναντήθηκαν σήμερα για να καθορίσουν τις λεπτομέρειες στο debate των πολιτικών αρχηγών αποφάσισαμν και έστειλαν επιστολή προς τη Διακομματική Επιτροπή. Προτείνουν να αντικατασταθεί η τελευταία ενότητα, που περιλαμβάνει απευθείας τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών, με ελεύθερη ερώτηση των δημοσιογράφων.

Μετά το τέλος της συνάντησης οι έξι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στο newsroom, στο control των ειδήσεων και βεβαίως στο Studio 4, το οποίο ήδη διαμορφώνεται κατάλληλα για το debate που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, στις 21:00.
Η επιστολή προς τα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής

Οι δημοσιογράφοι που συμμετέχουμε στο Debate συμφωνήσαμε και προτείνουμε να αντικατασταθεί η τελευταία ενότητα που περιλαμβάνει απευθείας τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών στην κάμερα, με ελεύθερη ερώτηση των δημοσιογράφων όπως είθισται να συμβαίνει μέχρι σήμερα.
Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα και στους έξι δημοσιογράφους να υποβάλλουν ερωτήσεις σε όλους τους αρχηγούς.
Παρακαλούμε επίσης να μας ενημερώσετε για τη σειρά την οποία θα απαντούν οι πολιτικοί αρχηγοί ανά θεματική ενότητα.

Γιώργος Κουβαράς
Μάρα Ζαχαρέα
Σία Κοσιώνη
Γιώργος Παπαδάκης
Αντώνης Σρόιτερ
Παναγιώτης Στάθης
Ράνια Τζίμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *