Με το νέο τεύχος της “Ψηφιακής Τηλεόρασης”…

0Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίουτου περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC.

Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογίαPLC.

Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους.

Συγκεκριμένα, ο A5 Comboδέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4Kδέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η GoldenMediaπαρουσιάζει τον InterstarAlphaX,ένα οικονομικό μοντέλο με πλούσιες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα λήψης multicrypt.

Ακολουθεί ένας απλοϊκός στη χρήση και προσιτός Full-HD IPTVzapperαπό την κορεάτικη εταιρεία Formuler”ονόματι”Znano, καθώς και ένα AndroidTVbox, το A95XPro, που θα σας ενθουσιάσει όχι μόνο με την τιμή του, αλλά και με τις δυνατότητες που παρέχει, οι οποίες σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες του μέσου χρήστη.

Τέλος, η νέα κεραία FagorAuraLTE800 θα σας εκπλήξει ευχάριστα, χάρη στο μικρό της μέγεθος, την ευκολία που έχει στην συναρμολόγηση και την υψηλή ευαισθησία της.

Όπως πάντα, η Ματίνα Παπαχριστούδη μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο χώρο των media, ενώ ο Νίκος Μποζιονέλοςδίνει την αθλητική του νότα στις σελίδες του περιοδικού.

 Καλή ανάγνωση και καλές… λήψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *