Με απόφαση ΔΣ οι απολύσεις ανταποκριτών από το ΑΠΕ

ape-2ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε.

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 με τίτλο «Καταγγέλλουμε τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις των ανταποκριτών του ΑΠΕ– ΜΠΕ στο εξωτερικό» η οποία αφορά στη λήξη της συνεργασίας μεταξύ της ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε. και 4 ανταποκριτών του εξωτερικού, το Διοικητικό Συμβούλιο της  ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε. δηλώνει ότι:

1)Οι συγκεκριμένοι ανταποκριτές δεν επιθυμούσαν να είναι σε συνεργασία με την ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε. με τον μοναδικό νόμιμο τρόπο που υπέδειξε με απόφαση του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε.

Η λήξη της συνεργασίας αποτέλεσε την τελευταία επιλογή που έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε. στους ανταποκριτές εξωτερικού. Συνεπώς, η λήξη της συνεργασίας ήταν απόφαση των ιδίων των ανταποκριτών και όχι μεμονωμένη ενέργεια του κου Ψύλου, Προέδρου και Διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως αστόχως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

2)Η σχετική απόφαση ελήφθη με άξονα την τήρηση της σχετικής νομοθεσίας όπως παρουσιάστηκε από τον νομικό σύμβουλο της ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε. στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 11 Φεβρουαρίου 2019.

3) Στηρίζει τον κο Ψύλο και τις σχετικές του ενέργειες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατ’ εντολή και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *