Μετά τις εκλογές οι περιπέτειες του …Open

Ο Γιάννης Λάτσιος, πρόεδρος του ΔΣ του Open βρίσκεται πλέον εκτός τηλεοπτικού σταθμού. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη μετά τις εκλογές αναμένεται να μπει σε νέες περιπέτειες. Πριν λίγες μέρες αποχώρησε από το σταθμό και η διευθύντρια προγράμματος Χριστίνα Μασούρου. Νέος πρόεδρος του σταθμού σύμφωνα με πληροφορίες αναλαμβάνει ο Αρτούρ Νταβιντιάν, το δεξί χέρι του Ιράν Σαββίδη ο οποίος πρόσφατα “απομακρύνθηκε” από το ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξαιτίας των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Ρωσία.

Το Open λοιπόν (ξανά)μπαίνει σε περιπέτειες μετά τις εκλογές. Θυμίζουμε ότι “δημιουργήθηκε” το 2017 με την πώληση του Epsilon TV (Βρυώνης-Φουρθιώτης)

και έλαβε άδεια ως Open το 2018. Το Epsilon TV προήλθε από την πώληση του 902 ΤV το 2013 σε εξχώρια εταιρεία με έδρα την Κύπρο. Για την αποχώρηση του Γιάννη Λιάτσιου, η διοίκηση αναφέρει τα εξής:

Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας κο Γιάννη Λάτσιο, για τη λύση της συνεργασίας τους.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο επανακαθορισμού των στρατηγικών στόχων του οργανισμού.

Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την προσφορά του στην αναδιαμόρφωση του προφίλ του σταθμού και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *