Μέτρα ΕΣΗΕΑ για ..κορωνοϊό

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως ενημερώνει τους συναδέλφους ότι θέτει σε 24ωρη λειτουργία την τηλεφωνική γραμμή 210-3675466 για όποιον συνάδελφο επιθυμεί να ενημερώσει οτιδήποτε έχει σχέση με τον κορωνοϊό στους χώρους εργασίας. Για τον ίδιο λόγο, οι συνάδελφοι μπορούν να απευθύνονται, εφόσον το επιθυμούν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@esiea.gr.

Ανακοινώνεται, επίσης, ότι με απόφασή τους, τα Πειθαρχικά Συμβούλια ανέστειλαν τη λειτουργία τους έως το τέλος Μαρτίου, ενώ το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας θα παρακολουθεί τις εξελίξεις σε περίπτωση που χρειαστεί να συνεδριάσει εκτάκτως.

Το Μορφωτικό Ίδρυμα αναστέλλει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του καθώς και τη λειτουργία του, για το ίδιο χρονικό διάστημα ενώ δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη «Δημήτρης Ι. Πουρνάρας». Η Γραμματεία της Ενώσεως θα λειτουργεί από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. ενώ το Λογιστήριο από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Τέλος, η Νομική Υπηρεσία θα είναι στη διάθεση των συναδέλφων (Γραμματεία: Αριέττα Ζάχου: 210-3675420).

Επισημαίνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και ξεκινά και πάλι την ενίσχυση των ανέργων συναδέλφων με το πρόγραμμα βοήθειας στο σπίτι με τρόφιμα.

Τέλος, καλούμε όλους τους συναδέλφους να παρακολουθούν τις διαρκείς ανακοινώσεις του ΕΔΟΕΑΠ προκειμένου να ενημερώνονται για όλες τις δυνατότητες στήριξης από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Οργανισμού. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *