Λογοκρισία στο Golden Dawn Watch από το face book γιατί ο Πλεύρης είναι …φασίστας!

Το Facebook ανέστειλε τη λειτουργία του GoldenDawn Watchγια 30 ημέρες επειδή μετέδωσε τη φράση που είπε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του Λαγού Κωσταντίνος Πλεύρης ότι ο ίδιος είναι “ναζί και φασίστας”. Η “ποινή” του face book επιβλήθηκε επειδή μεταδόθηκε η φράση που ακούστηκε, οπότε γίνεται κατανοητό τι ακριβώς ενοχλεί την “ψηφιακή δημοκρατία”. Η δημοσιότητα και ενημέρωση…Διαβάζουμε στη σελίδα του

Golden Dawn Watch: Με δυσάρεστη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι επιβλήθηκε ποινή ενός μηνός από το facebook στο Golden Dawn Watch/Παρατηρητήριο στη Δίκη της Χρυσής Αυγής επειδή μετέδωσε φράση που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, στις 6 Ιουλίου. Επιβλήθηκε δηλαδή ποινή στο Παρατηρητήριο επειδή έκανε αυτό ακριβώς για το οποίο συστήθηκε και λειτουργεί.

Διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε για να δημοσιοποιούνται όλα τα στοιχεία που αφορούν τη δίκη της Χρυσής Αυγής και να έχει κάθε πολίτης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διαρκή και αξιόπιστη πληροφόρηση για όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας. Θα αξιοποιήσουμε επίσης όλα τα αναγκαία μέτρα για να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την πληροφόρηση αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *