Κόντρα στην απαξίωση, εκβιασμούς και συκοφάντιση οι εργαζόμενοι “Στο Κόκκινο”

κοκκινοΕπιστολή προς την ΕΣΗΕΑ και τη διοίκηση της Left media ΑΕ απέστειλαν οι απολυμένοι του ραδιοφωνικού σταθμού “Στο Κόκκινο” την ώρα που οι εργαζόμενοι του συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με στάσεις εργασίας και απεργιακές εκπομπές. Η μεν ΕΣΗΕΑ, η πλειοψηφία δηλαδή, προσπαθεί να βρει τρόπο για να …βοηθήσει την εταιρεία, η δε διοίκηση της Left και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ανέθεσαν την υπόθεση στους …κομματικούς. Κι όλως τυχαίο δεν δουλεύει και το site του σταθμού, όχι βέβαια με ευθύνη των εργαζομένων.

Οι απολυμένοι δημοσιογράφοι του 105,5 Στο Κόκκινο αρνούμαστε να αποτελέσουμε το σκιάχτρο της εργοδοσίας στον αγώνα των συναδέλφων μας

 

ΔΣ ΕΣΗΕΑ, ΔΣ της Left Media ΑΕ

Τις τελευταίες μέρες νομίζουμε πως κατέστη σαφές, πέραν πάσης αμφιβολίας, πως η διοίκηση της επιχείρησης δεν έχει καμιά απολύτως διάθεση να συμβάλει στην άρση του αδιεξόδου, στο οποίο η ίδια οδήγησε τα πράγματα.

Αυτός είναι ο λόγος που απέφυγε συνειδητά να καταθέσει γραπτώς κάποια συγκεκριμένη, συμβιβαστική πρόταση για τους όρους εργασίας των εργαζομένων. Μέσα από τις εκδικητικές απολύσεις μας, επιχειρεί να μας χρησιμοποιήσει ως ομήρους για να εκβιάζει τους εργαζόμενους στο Ραδιοφωνικό Σταθμό ‘Στο Κόκκινο’, προκειμένου να δεχτούν να υπογράψουν μειώσεις μισθών.

Αρνούμαστε να αποτελέσουμε το σκιάχτρο της εργοδοσίας στον αγώνα των συναδέλφων μας και στεκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα τους, κόντρα στην προσπάθεια καθιέρωσης μισθών πείνας.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους μας για την αμέριστη στήριξη τους και είμαστε βέβαιοι ότι η ΕΣΗΕΑ θα συνεχίζει να συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζόμενων για την υπεράσπιση των εργασιακών τους κεκτημένων.

Οι απολυμένοι δημοσιογράφοι του Ρ/Σ ‘Στο Κόκκινο’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *