Κυκλοφορούν πάλι Έθνος, Νέα, δόθηκε το δώρο των Χριστουγέννων

%ce%bd%ce%b5%ce%b1Στα περίπτερα θα βρεθούν πάλι τα “Νέα” και το “Έθνος” μετά την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα δυο συγκροτήματα. Στο μεν “Έθνος” υπήρξε η υπόσχεση πως θα καταβληθούν δυο 15νθήμερα ως τις 30 Δεκεμβρίου. Στο ΔΟΛ πάλι απλώς μπήκε το δώρο Χριστουγέννων και η πλειοψηφία των εργαζομένων επέστρεψε πάλι στο γραφείο της.
Κανείς δεν γνωρίζει αν θα πληρωθούν και με ποιό τρόπο. θα συνεχίσουν να βγάζουν τα έντυπα του Σταύρου Ψυχάρη μέχρι να αποφασίσουν οι τράπεζες τι θα κάνουν με το συγκρότημα.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το ΑΠΕ η Εισαγγελία Πρωτοδικών απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, σε βάρος του Σταύρου Ψυχάρη για ποσό περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ.
Η δίωξη σε βάρος του εκδότη ασκήθηκε μετά από έρευνα του ΚΕΦΟΜΕΠ και έλεγχο των εισοδημάτων του κ. Ψυχάρη από το 2000 και μετά.
Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά το πόρισμα του ΚΕΦΟΜΕΠ είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία όπου εκλήθη ο εκδότης και έδωσε εξηγήσεις, μέσω υπομνήματος.Η υπόθεση θα διαβιβαστεί σε ανακριτή ο οποίος αφού τη μελετήσει θα καλέσει σε απολογία.. τον κατηγορούμενο εκδότη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *