ΚΕΔ: Να συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ σε ζωντανή μετάδοση

Tην πραγματοποίηση  έκτακτης  συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ,  σε ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου, πρότεινε από χθες το βράδυ  το μέλος του ΔΣ  Δημ. Ι Τσαλαπάτης, προκειμένου να συζητηθούν ΟΛΑ όσα διαδραματίσθηκαν τις τελευταίες μέρες στον κλάδο και στην ενημέρωση  μαζί  με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή».

Χθες , μετά από ένα ολονύκτιο θρίλερ  στην ΕΣΗΕΑ, εκδόθηκε ΜΟΝΟ μια κολοβή ανακοίνωση για την επίθεση στον Α. Πορτοσάλτε , η Πρόεδρος κρύφτηκε  και από το πρωί αναζητεί  κάποιους , που  θεωρεί πρόθυμους  ,  στις εντολές της στα Πειθαρχικά Συμβούλια, να βγάλουν αυτά μια ανακοίνωση  μήπως και  κουκουλώσει  ΟΛΑ τα άλλα. Απλώς Καπάκος-Αντωνιάδου  αυτοκαταργούνται  και συμπαρασύρουν  μαζί τους και όσους την ακολουθούν!..

Μέχρι στιγμής η  σύμπραξη των 6 στο ΔΣ αρνείται να απαντήσει για τη συνεδρίαση, προφανώς για να μην υπάρξει δημόσια  τοποθέτηση, ενώ  ο ΓΓ και Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ  με την  συνοδεία του τηρούν  ένοχη  σιωπή.

Στην πρόταση  του, το μέλος του ΔΣ, επισημαίνει:

-Επειδή  πρότεινα να υπάρξει ενιαία στάση του ΔΣ με κοινή ανακοίνωση

-Επειδή Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση επιδίδονται σε ένα πίγκ πόγκ , επικίνδυνο για την Δημοκρατία.

-Επειδή η Πρόεδρος θέλει να παραπέμψει…… Πρωτοσέλιδα!..

-Επειδή τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά, με τις αστείες παρουσίες των 6 που συγκροτούν την πλειοψηφία και τσακώνονται ΜΟΝΟ για  τις δουλειές στην ΕΣΗΕΑ.

12/10/2020

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *