Κατρακύλα αξιοπιστίας ή διατεταγμένη υπηρεσία η επιμονή στην κατά φαντασία πρόεδρο με το στικάκι;

Θα περίμενε κάποιος πως η επίσημη καταγγελία της προέδρου Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Ελλη Κανελλοπούλου ότι η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη δεν διαθέτει οίκο ανοχής, θα έβαζε φρένο σε τηλεοπτικές εκπομπές που την χρησιμοποιούν ως “μάρτυρα-κλειδί” στην υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό. Πως θα εκφραζόταν δημοσιογραφικές απορίες για πιο ρόλο της αστυνομίας που επίσης τη χρησιμοποιεί σε διαφόρων τύπων “θολωμένα” δελτία Τύπου. Η επίσημη διάψευση δεν αρκούσε. Συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές με ανοιχτή γραμμή με τη ΓΑΔΑ και πλειάδα ιστοσελίδων στο διαδίκτυο αναπαράγουν με ύποπτη προσήλωση τις δηλώσεις της κατά φαντασία προέδρου, συνεχίζουν και την προσκαλούν σε εκπομπές, ακόμη κι όταν είναι φανερό ακόμη και στους υπνωτισμένους τηλε-καταναλωτές πως λέει διαφορετικά πράγματα κάθε φορά, συμπτωματικά αυτά που θέλουν να ακούσουν οι εν λόγω εκπομπάρχες.

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη είναι ένα ναυάγιο της ζωής, έγραψε δημοσιογράφος που την γνωρίζει πολύ καλά στη σελίδα της στο fb. <<Η Κωνσταντινα που είναι τρανς κ χρυσαύγουλο μένει απέναντι μου. Είναι μυθομανής ψυχικά διαταραγμένη κ τη βοηθάμε όλοι στη γειτονιά (όταν βγάζουμε άκρη μαζί της)

Δεν έχει οίκο ανοχής στο Γκάζι, δεν είναι πρόεδρος των εκδιδόμενων. είναι ένα ναυάγιο της ζωής κ έχει εξωκείλει τόσο που σκέφτηκε πως είναι καλή ιδέα να κερδίσει τα 15λ δημοσιότητας πάνω σε μια βδελυρή υπόθεση παιδοφιλίας”, γράφει η Σοφία. (…)

Η Κωσταντίνα χθες βράδυ κοιμήθηκε ευτυχισμένη. Την ήξερε πια όλη η Ελλάδα. Είχε γίνει πρώτη είδηση. Απόψε θα γυρνάει στη γειτονιά κ θα της λένε όλοι ότι την είδαν στην τηλεόραση. Βρίσκεται σε κάθε timeline.
Σε λίγες μέρες θα ψάχνει πάλι στα σκουπίδια, θα βρίζει τον Πακιστανό στη γωνία, θα μου φέρνει κονσέρβα “για τα γατάκια” κ θα μου ζητάει φαγητό “γιατί δεν έχει φάει τίποτα όλη μέρα” … θα μιλάει μόνη της στο δρόμο και θα πάρει αγκαλιά πριν κοιμηθεί σαν πολύτιμο λούτρινο τον υπέροχο νέο κόσμο που έφτιαξε στα media>>.
 
Στην Κωνσταντίνα λοιπόν που είναι …μυθομανής και αναζητά λίγη από τη λαμπερή δημοσιότητα για να νιώσει καλά, τηλεοπτικά κανάλια, γνωστοί εκπομπάρχες στηρίζουν το δικό τους σόου.
Κι είναι να απορεί κάποιος. Ο στόχος τηλεθέασης τυφλώνει τόσο πολύ που θυσιάζουν και τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας τους; Γιατί σχεδόν όλοι πλέον γνωρίζουν έγκυρα και αξιόπιστα πως η Κωνσταντίνα δεν είναι μάρτυρας αλλά μια  λυπηρή περίπτωση που ως άλλη Ελένη Λουκά αναζητά λίγη προβολή. Ή αυτοί οι εκπομπάρχες και γραφιάδες ιστοσελίδων εξυπηρετούν τον άλλο, αθέατο στόχο που παραπέμπει στην τακτική Γκέμπελς; Λίγη αλήθεια, πολλά ψέμματα για να δημιουργηθεί συσκότιση, παραπλάνηση, αποπροσανατολισμός… 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *