Κάλεσμα σε δημοσιογράφους από Πρωτοβουλία για την Ανατροπή

apergia-dimosiografoiΗ Πρωτοβουλία για την Ανατροπή καλεί την Πέμπτη στις 20:00 στον 3ο όροφο της ΕΣΗΕΑ για να συζητήσουμε τις εξελίξεις στον ΕΔΟΕΑΠ αλλά και την αλλαγή του εκδοτικού τοπίου – εν μέσω της οικονομικής κρίσης με ότι αυτό σημαίνει για τους εργαζόμενους – και το πως πρέπει να κινηθούμε ώστε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας και να μην τις αφήσουμε στα χέρια της κυβέρνησης, των εργοδοτών και των ξεπουλημένων σωματείων μας.

Η εργοδοτική και κυβερνητική επίθεση δεν αφορά κάποιους, μας αφορά όλους καθώς είναι γενικευμένη και αφορά πληθώρα εκδοτικών «μαγαζιών» μικρών και μεγάλων.
Με δεδομένη λοιπόν την κατάσταση τόσο στον ΕΔΟΕΑΠ, όσο και τον ΔΟΛ, τον Πήγασο, το.. Κόκκινο, την Αυγή και τόσα άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης η «Πρωτοβουλία για την Ανατροπή» συζητά τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεχίσουμε με αποτελέσματα θετικά για όλο τον κλάδο: για τους εργαζόμενους, τους απλήρωτους, τους καλοπληρωμένους, τους «μαύρους», τους μπλοκάκηδες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, όλους όσους δηλαδή πρέπει να ενώσουμε τη δύναμή μας για να ανατρέψουμε τη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.