Η φετινή έκθεση γελοιογράφων για τη Δημοκρατία

Εκκίνηση από τη Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων για τη νέα έκθεση στο Μετρό του Συντάγματος

Του Παναγιώτη Μήλα στο catisart

Όλες και όλοι έτοιμοι στη γραμμή εκκίνησης για τη νέα έκθεση της Λέσχης των Ελλήνων Γελοιογράφων. Το ετήσιο ραντεβού στον φιλόξενο και εντυπωσιακό χώρο του Μετρό στο σταθμό «Σύνταγμα» προγραμματίστηκε φέτος για τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019.

Η χρονιά με τις τρεις κάλπες μας φέρνει φέτος πιο νωρίς στην «επόμενη στάση» της Λέσχης μας. Για το μετέωρο βήμα των προσφύγων μιλήσαμε στους 180.000 επισκέπτες της έκθεσης το 2016. Την επόμενη χρονιά, το 2017,  μας απασχόλησε η προβληματική και η προβληματισμένη γλυκιά Ευρώπη. Καλεσμένους -λόγω Brexit- είχαμε τους Βρετανούς γελοιογράφους.

Τον χρόνο που πέρασε, το 2018, μας απασχόλησαν τα παράπλευρα κέρδη από το αίμα των θυμάτων του πολέμου σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Καλεσμένους είχαμε τους Πορτογάλους συναδέλφους μας.

Το φετινό θέμα απασχολεί τον κόσμο εδώ και πολλούς αιώνες: Είναι η Δημοκρατία. Θα τη δούμε από όλες τις πλευρές της και θα έχουμε μαζί τους Ιταλούς συναδέλφους μας.

Για τη νέα έκθεση πήραμε θέση στη γραμμή εκκίνησης. Η 1η Απριλίου είναι ύστερα από δυο ολόκληρους μήνες αλλά οι προετοιμασίες απαιτούν πολύ χρόνο και περισσότερο κόπο για να είμαστε άψογοι στη νέα συνάντηση.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.