Η ΠΟΣΠΕΡΤ για τον αντιπρόεδρο της ΕΕΤΤ και σύμβουλο της ΝΔ!

eett-imittos«Ο καθένας βλέπει αυτό που φαίνεσαι. Λίγοι καταλαβαίνουν αυτό που είσαι»
…ανεξάρτητε αντιπρόεδρε της ΕΕΤΤ κ. Παπαουλάκη

Μιλώντας για τον αντιπρόεδρο της ανεξάρτητης Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) κ. Παπαουλάκη, που με τις ενέργειές του δίνει το δικαίωμα να τεθεί σε αμφισβήτηση ή σε ζύγι για το πόσο ανεξάρτητη είναι αυτή η συνταγματικά κατοχυρωμένη επιτροπή, που ο ίδιος αποτέλεσε το δεξί χέρι της κυβέρνησης Σαμαρο-Βενιζέλου και σήμερα της κ. Μισέλ Ασημακοπούλου, δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε, αφού το εφαρμόζει, με το παραπάνω εύστοχο γνωμικό του «πνευματικού πατέρα» του νεοφιλελευθερισμού περιβόητου Νικολό Μακιαβέλι : «Ο καθένας βλέπει αυτό που φαίνεσαι. Λίγοι καταλαβαίνουν αυτό που είσαι».

Όμως εμείς κ. Παπαουλάκη δεν είμαστε «ο καθένας», αλλά αυτοί που αμέσως μετά το «πραξικόπημα του μαύρου» τον Ιούνιο του ΄13 βρήκατε απέναντί σας όταν με τις ιδιότητες του ανώτατου στελέχους αναπληρωτή της ΕΕΤΤ και του εξ απορρήτων εντεταλμένου συμβούλου του Σαμαρά και φυσικού αυτουργού στο «πραξικόπημα», ανεβήκατε στον Υμηττό μαζί με τα ΜΑΤ για να κλείσετε καταχρηστικά τους πομπούς της ΕΡΤ και να κατεβάσετε τους διακόπτες.

Είμαστε εμείς που με εντολή σας συλληφθήκαμε από την αστυνομία για το «έγκλημα» της λειτουργίας του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού της ERT-OPEN, αυτού δηλαδή του σταθμού που αντιστάθηκε και σε σας και σε όσους ήθελαν να επιβάλλουν μέσω του μαύρου στην ΕΡΤ την γκρίζα δικτατορία των καναλαρχών που ήταν και είναι η πραγματική πηγή δύναμης των κομματικών «εξ αίματος» πολιτικών συγγενών σας.

Είμαστε εμείς που σας καταγγέλλαμε για την προκλητική προστασία που παρείχατε στους πραγματικά παράνομους σταθμούς (τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς) γεγονός που και σήμερα αναδείχτηκε με όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά με την παρουσία σας στη συνάντηση της ένωσης των καναλαρχών στα γραφεία της ΝΔ αλλά και την κυνική ομολογία της κ. Μισέλ Ασημακοπούλου ότι εκτός από αντιπρόεδρος μιας ανεξάρτητης αρχής που έχει άμεση σχέση με τον έλεγχο της λειτουργίας των ΜΜΕ, είστε και σύμβουλός της και που με περίσσιο θράσος εκτιμά ότι δεν αποτελεί «ασυμβίβαστο» με τον πρώτο ρόλο σας, αδιαφορώντας για την πραγματικότητα και τη νομιμότητα.

Μπορεί για την κ. Μισέλ Ασημακοπούλου και τη ΝΔ το να υπηρετεί κάποιος τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και ταυτόχρονα τα συμφέροντα της διαπλοκής να μην θεωρούνται ασυμβίβαστοι μεταξύ τους ρόλοι, ωστόσο για μας αλλά και για τον κάθε ασυμβίβαστο Έλληνα πολίτη η μίξη των παράταιρων – μη συμβατών – μόνο πόνο, δυστυχία προκαλεί με θύμα πάντα την ίδια τη Δημοκρατία.

Σαν ΠΟΣΠΕΡΤ έχουμε όχι μόνο το δικαίωμα αλλά και την ηθική- συνδικαλιστική υποχρέωση και το έννομο συμφέρον να καταγγείλουμε για ακόμα μια φορά τον κ. Παπαουλάκη, όχι μόνο σαν το μακρύ χέρι των «πραξικοπηματιών του μαύρου» στην ΕΡΤ και συνυπεύθυνο για την τεράστια ζημία που υπέστη εξ αυτού το ελληνικό δημόσιο, αλλά και ως «σύμμαχο» και μάλιστα πολύ χρήσιμο εκείνων του μιντιακού και πολιτικού κατεστημένου που ήθελαν και θέλουν να διατηρήσουν τα κακώς και υπογείως παράνομα «κεκτημένα» τους χωρίς κανένα απολύτως κόστος, εις βάρος της Δημοκρατίας και του ελληνικού λαού.

Μετά και από αυτές τις αποκαλύψεις, αναμένουμε την εξέλιξη του θέματος και τις ενέργειες των αρμοδίων, σύμφωνα με αυτά που προβλέπουν οι νόμοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *