Η Μάγδα Φύσσα απόψε στην ΕΡΤ 1

fyssaΣυγκλονίζουν και ταυτόχρονα αφυπνίζουν τα λόγια της Μάγδας Φύσσα. ‘Ανοιξε την καρδιά της στον Πάνο Χαρίτο για τον Παύλο, τους δολοφόνους του παιδιού της και την δίκη που καθυστερεί. Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί απόψε στις 11 το βράδυ στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή Focus.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013 ο αντιφασίστας ράπερ Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά.

Πεντέμισι χρόνια μετά, ο Ρουπακιάς βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό, η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Παύλος Φύσσας παραμένει σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα.

Η Μάγδα Φύσσα μιλάει για όλα, ξεδιπλώνοντας τον πόνο της μάνας, πόσο της λείπει ο Παύλος, τα ερωτήματα που την κατατρώγουν, το μεγάλο γιατί, πως αισθάνεται για τον δολοφόνο, αλλά και για τα κορίτσια που βρήκαν το θάρρος και κατέθεσαν.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, η εξέλιξη της δίκης για τη δολοφονία του Παύλου, η καθημερινή παρουσία και η μοναξιά στην ακροαματική διαδικασία, η άνοδος της ακροδεξιάς και η απουσία του Παύλου πεντέμισι χρόνια μετά.

Παρουσίαση-έρευνα: Πάνος Χαρίτος.
Αρχισυνταξία: Ματίνα Καραμίντζου.
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης. Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Λουκόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *