Η «λίστα Μπογδάνου» στοχοποιεί νήπια, ένοχη σιωπή από ΝΔ

Aπό το prin.gr

Την οριστική διαγραφή και άμεση απομάκρυνση του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας απαιτούν τα κόμματα της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ) πλην Βελόπουλου. Την προκλητική δράση του Κ. Μπογδάνου καταγγέλλουν οργανώσεις της Αριστεράς -μεταξύ των οποίων και το ΝΑΡ- κινήσεις και ομάδες για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης!

Το γύρο της Ευρώπης έκανε η φρικιαστική είδηση πως η ιστοσελίδα meacupla.gr συμφερόντων Μπογδάνου (τυπικά την μεταβίβασε στη σύζυγό του) δημοσιοποίησε τα ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας, επειδή τα περισσότερα ονόματα δεν είχαν ελληνική ρίζα!

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προώθησε το δημοσίευμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν αποδεδειγμένα η λίστα της ντροπής με τα ονόματα νηπίων υπήρχε ακόμη στο site!

Ύστερα από την κατακραυγή το mea-culpa κατέβασε τη λίστα, χωρίς να σημειώσει ότι υπήρξε αλλαγή στο περιεχόμενo της σελίδας, όπως ορίζουν οι κανόνες δεοντολογίας στο διαδίκτυο. Παρόλα αυτά αρκετοί χρήστες και μέσα ενημέρωσης είχαν προλάβει να σώσουν την εικόνα και την παρουσίασαν (αφού έσβησαν τα ονόματα).

Όταν ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου ανέδειξε το θέμα, ο βουλευτής αντί να ζητήσει συγνώμη είχε το θράσος να απειλήσει τον δημοσιογράφο με αγωγή, σύμφωνα με την προσφιλή του τακτική. Την αλληλουχία των γεγονότων αναδεικνύει πολύ κατατοπιστικά η ιστοσελίδα info-war.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και ο κατάλογος των ονομάτων κατέβηκε παρέμεινε το κατάπτυστο δημοσίευμα, το οποίο μιλάει για «κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην πρωτεύουσα» και σημειώνει μάλιστα πως όλοι οι βουλευτές ΝΔ πλην Μπογδάνου δεν κάνουν κάτι για αυτό! Μάλιστα διατηρήθηκε και ο γκεμπελικής έμπνευσης τίτλος “ο σοκαριστικός κατάλογος”. Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που από την αρχή προσπάθησε να αποποιηθεί την ευθύνη, τώρα ρίχνει το φταίξιμο στον διαχειριστή νυχτερινής βάρδιας του σάιτ, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο απομακρύνθηκε. Ωστόσο το ψάρι βρομάει από το κεφάλι.  Όπως τονίζει το ΝΑΡ ο συγκεκριμένος βουλευτής που προβάρει συχνά το κουστούμι της «σοβαρής Χρυσής Αυγής» και πρωτοστατεί στην αναπαραγωγή ρατσιστικών, ξενοφοβικών και μισάνθρωπων αντιλήψεων αποτελεί απλά την πιο κραυγαλέα έκφραση της γραμμής της κυβέρνησης της ΝΔ κι ευρύτερα του συστήματος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση. O συγκεκριμένος βουλευτής A’ Αθήνας αναδείχτηκε μέσα από τις εκπομπές του Σκάι και στη συνέχεια μέσα από το ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος. Αυτοχαρακτηρίζεται ως «αλτ-ράιτ» πολιτικός και τάσσεται υπέρ της συμμαχίας της ΝΔ με χυδαίες περσόνες της  ακροδεξιάς, όπως ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ένοχη σιωπή από τη ΝΔ

Πέρα από το διασυρμό και τη δαιμονοποίηση αθώων παιδιών η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα αρνούμενη να δώσει εξηγήσεις τόσο για τη στάση του βουλευτή της όσο και για τη διαρροή και δημοσιοποίηση της σχετικής λίστας. Ωστόσο οι αντιδράσεις συνεχίζονται για δεύτερη μέρα και η άρνηση της ΝΔ να διαχωρίσει τη θέση της επιβεβαιώνει ότι η ξενοφοβική ρητορική αποτελεί κεντρική πολιτική επιλογή. Κυβερνητικές πηγές μετά από επικοινωνία με δημοσιογράφους κάλυψαν τον βουλευτή παραπέμποντας στην αποτυχημένη προσπάθεια του ίδιου να ανασκευάσει.

ΣΥΡΙΖΑ: Να πει πώς βρήκε τη λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος. Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει», αναφέρει συγκεκριμένα η Κουμουνδούρου.

ΚΚΕ: Ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εξελίσσεται σε κατ’επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ 

«Είναι προφανές ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εξελίσσεται σε κατ’επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ (…).Η κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσει να κρύβεται. Δεν μπορεί να αποφύγει τις βαριές πολιτικές ευθύνες για το ποιόν του βουλευτή της» σημειώνει το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του»

ΝΑΡ: Ο Μπογδάνος αποκρουστικό είδωλο της κυρίαρχης πολιτικής

Οι χυδαιότητες του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μπογδάνου, με την αναπαραγωγή και διάδοση των ονομάτων μαθητών νηπιαγωγείου (που δεν ταιριάζουν με λογικές «εθνικής καθαρότητας») και αντικειμενική στοχοποίηση μικρών παιδιών δεν αποτελούν μια δυσάρεστη εξαίρεση σημειώνει το γραφείο τύπου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση σε σχετική ανακοίνωση. 

Και συνεχίζει:

Παρότι ο συγκεκριμένος βουλευτής προβάρει συχνά το κουστούμι της «σοβαρής Χρυσής Αυγής» και πρωτοστατεί στην αναπαραγωγή ρατσιστικών, ξενοφοβικών και μισάνθρωπων αντιλήψεων αποτελεί απλά την πιο κραυγαλέα έκφραση της γραμμής της κυβέρνησης της ΝΔ κι ευρύτερα του συστήματος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν ξεχνούμε τον Σαμαρά που ήθελε να «ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας»(!) και να καθαρίσει τα νηπιαγωγεία από τα παιδιά των μεταναστών, τον Λοβέρδο που στιγμάτιζε χυδαία τις οροθετικές, τον Μητσοτάκη που θεωρεί εισβολείς τους πρόσφυγες και υψώνει ματωμένους φράκτες στον Έβρο (με τις ευλογίες και το χρήμα της ΕΕ και τη συναίνεση της αστικής αντιπολίτευσης), τον Μηταράκη που προωθεί τις δολοφονικές και απάνθρωπες επαναπροωθήσεις, τον ΣΥΡΙΖΑ του αίσχους της Μόριας…

Γι’ αυτό και η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία καλύπτουν τον βουλευτή που δρα πολιτικά με όρους «εθνικού ρουφιάνου», ξεκινώντας από το κάρφωμα διαδηλωτών της ΚΝΕ και φτάνοντας στο κρέμασμα στα διαδικτυακά μανταλάκια μικρών μαθητών γιατί δεν έχουν το σωστό «Άριο» επώνυμο. Συνέχισε μάλιστα με τις συνήθεις απειλές κατά δημοσιογράφων.

Όσο τον συγκαλύπτουν είναι άμεσα συνένοχοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *