Η κανονικότητα της Ν.Δ απαιτεί να σταματήσει το “Αντιδραστήριο” της ΕΡΤ 3

nikhtopoulos-kasarhs-antidrasthrio.Δεν διορίζουν μόνο δημοσιογράφους στην “κανονικότητα” της κυβέρνησης της Ν.Δ. Είναι και οι απαιτήσεις των οπαδών της κανονικότητας που απαιτούν να σταματήσουν εδώ και τώρα εκπομπές στην ΕΡΤ. Γιατί; Επειδή δεν υπερασπίζονται και δεν προπαγανδίζουν τα καλά της καπιταλιστικής ανάπτυξης! Στο site της “χρυσής Ελλάδας” οπαδός της κανονικότητας της Ν.Δ την οποία όπως δηλώνει προτιμά, γράφει επί λέξη:

“Εντάξει, καλή η πλάκα, καιρός δεν είναι να σταματήσουν αυτές οι εκπομπές-εκτρώματα; Ειδικά από κρατικά κανάλια; Αυτούς πληρώνουμε στο τέλος υπέρ ΕΡΤ στο λογαριασμό του ρεύματος; “.

Ποιές είναι οι εκπομπές που δεν θέλει το εν λόγω site υπερασπιστής των εξορύξεων και της “ανάπτυξης” που εξαφανίζει την Χαλκιδική; Μα, το “Αντιδραστήριο” της ΕΡΤ 3 με τους Στέλιο Νικητόπουλο και τον Πάνο Κάσαρη σε εκπομπή του οποίου ακούστηκαν τα “πρωτοφανή” για τον οπαδό των εξορύξεων περί των κακών του καπιταλισμού!

Κι αυτός ο γράφων απαιτεί από τη Ν.Δ να κοπούν αυτού του είδους οι εκπομπές. Προφανώς ακόμη δεν έμαθε πως δεν επιβλήθηκε χούντα, απλώς άλλαξε η κυβέρνηση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *