Δυο Ομοσπονδίες εργαζομένων στα ΜΜΕ καλούν στην αντιφαστική συγκέντρωση

Η ΠΟΕΣΥ και η ΠΟΣΠΕΡΤ με καλέσματα τους καλούν τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να διαδηλώσουν αύριο 6 Νοέμβρη ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό, στη συγκέντρωση που οργανώνεται έξω από Εφετείο, όπου απολογείται ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. τους δημοσιογράφους

Η ΠΟΕΣΥ

Στην αντιφασιστική συγκέντρωση που πραγματοποιούν μαζικοί φορείς απέναντι στη Χρυσή Αυγή, την ερχόμενη εβδομάδα, καλεί τους δημοσιογράφους και όλους τους δημοκράτες πολίτες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Με αφορμή την απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου στη δίκη για τη φασιστική – εγκληματική οργάνωση, η ΠΟΕΣΥ καλεί τους δημοσιογράφους και τους δημοκρατικούς πολίτες να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν μαζικοί φορείς την ίδια ημέρα, 6 Νοεμβρίου, στις 8.30 π.μ., στο Εφετείο (Λεωφ. Αλεξάνδρας).

Η ΠΟΕΣΥ με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει ότι οι ευρισκόμενοι στο εδώλιο, που θεωρούν τον εαυτό τους «σπορά των ηττημένων» του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, είναι κατηγορούμενοι για εγκληματική δράση και ήδη έχουν υπάρξει τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορες πράξεις τους, που συμπεριλαμβάνονται και στη μεγάλη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Ο δημοσιογραφικός κόσμος έχει ανοιχτό μέτωπο με τις ναζιστικές ‘θεωρίες’ και πρακτικές και δεν ξεχνά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις και τις απειλές εις βάρος εργαζομένων στα ΜΜΕ από μέλη της οργάνωσης» υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ

Ο Ν. Μιχαλολιάκος, ο «φύρερ» της  εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας που είχε την απόλυτη εξουσία και ευθύνεται και για τις όλες τις εγκληματικές πράξεις των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α, θα απολογηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 ενώπιον του εφετείου Αθηνών.

‘Έφτασε η ώρα να αποδοθεί  η δικαιοσύνη  και να τελειώνει η ελληνική κοινωνία  με αυτά τα εγκληματικά ναζιστικά στοιχεία που πότε αυτοπροσδιορίζονται ως η «σπορά των ηττημένων του 1945» και  πότε  δηλώνουν  με θράσος  ότι  θα «ακονίζουν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια», έχοντας τη σιγουριά ότι όσους κι αν σκοτώσουν δεν θα τιμωρηθούν ποτέ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ που εξαιτίας της αντιφασιστικής της στάσης, έχει γίνει κι αυτή στόχος της Χ.Α, καλεί  τους εργαζόμενους  την Τετάρτη  6/11/2019 στις  9.00π.μ έξω από το Εφετείο Αθηνών, για να διαδηλώσουμε μια ακόμα φορά, ότι η ελληνική κοινωνία δεν θα γίνει ποτέ ανεκτική σε νεοναζί και φασίστες εγκληματίες.

(Προσυγκέντρωση στο «σταθμό Πανόρμου» του μετρό, ώρα 08:30π.μ).

Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.

Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον

Leave a Reply

Your email address will not be published.