Δημοσιογράφοι, ιστολόγοι στο πάρτυ του ΚΕΕΛΠΝΟ από το HOT DOC

χοτ-ντοκΣτο νέο τεύχος του ΗΟΤ DOC που κυκλοφορεί στα περίπτερα, η αποκάλυψη για τη “μαφία του ΚΕΕΛΠΝΟ” σοκάρει. Εκατομμύρια διαφήμισης δόθηκαν και με ποιο τρόπο δόθηκαν, σε ποιούς δόθηκαν. Έξι εκατ. ευρώ που σύμφωνα με το πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους μοίρασε το 2014 το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων σε εκδότες, διαφημιστές και γνωστούς δημοσιογράφους.

Διαβάζουμε πως ο εκδότης Νικόλαος Καραμανλής, στον οποίο ανήκει μεταξύ άλλων και η εφημερίδα “Παρασκήνιο”, φέρεται να έχει λάβει συνολικά το ποσό των 494.579 ευρώ, ο δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος» Γιάννης Μακρυγιάννης έχει εισπράξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, κάτι λιγότερα από τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Για όλους είχε η διαφημιστική πίτα του ΚΕΕΛΠΝΟ από την οποία σιτιζόταν αρκετοί ιδιοκτήτες ιστοσελίδων με ανύπαρκτη ή μικρή αναγνωσιμότητα.

Γράφει το HOT DOC:

…Εμπλεκόμενος στην υπόθεση του Noor One φέρεται να λαμβάνει μεγάλο χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα, πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση του πλοίου που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη και χαρακτηρίζεται ως «φυσικός αυτουργός» στην υπόθεση έχει λάβει μέσω εταιρίας συμφερόντων του 90.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στα άλλα θέματα του περιοδικού:

Άνθρωποι στα αζήτητα: Νεκροί χωρίς ταυτότητα που δεν αναζητήθηκαν ποτέ και από κανέναν.

Αποσπασμένος με τροπολογία στην Ξάνθη αλλά τον ψάχνουν οι Επιθεωρητές: Ο ποδοσφαιρικός παράγοντας της ΠΑΕ Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης, τυχαίνει να είναι και… κατ’ ευφημισμόν δημοτικός υπάλληλος.

Ένας «μπάτλερ» στη θέση της Ρούσεφ: Ο αντικαταστάτης της Ντίλμα Ρούσεφ χαρακτηρίζεται από την ίδια ως προδότης. Ο ίδιος με το «καλημέρα» έκανε λόγο για μέτρα λιτότητας, ενώ σύμφωνα με τα Wikilweaks ήταν και πληροφοριοδότης των ΗΠΑ…

Συνέντευξη του Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: «Για άλλη μια φορά οι Αμερικάνοι ξεγελάστηκαν από τον Πούτιν» – Ο πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ και πρώην συντάκτης της Wall Street Journal μιλά στο Hot Doc για το χρέος, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις βλέψεις των ΗΠΑ στην περιοχή, αλλά και για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στην Αμερική.

Στο «πετσί» ενός ξεριζωμένου παιδιού: Πώς βιώνει τον ξεριζωμό το παιδί – πρόσφυγας; Τι είδους ενήλικας θα γίνει μεθαύριο; Διαβάστε τι απαντά το μέλος της Παγκόσμιας Εταιρίας Ψυχανάλυσης και ψυχολόγος – ψυχαναλύτρια, Μαρίνα Φραγκιαδάκη.

Συνέντευξη από τους Θάνο Μικρούτσικο & Μίλτο Πασχαλίδη: «Κανένα τραγούδι δεν έκανε τον καπιταλισμό σοσιαλισμό, κανένα θεατρικό έργο δεν έκανε τη φεουδαρχία καπιταλισμό» – Οι δύο καλλιτέχνες μιλούν για την καλοκαιρινή τους συνεργασία, τις πολιτικές εξελίξεις και την Αριστερά.

1 comment for “Δημοσιογράφοι, ιστολόγοι στο πάρτυ του ΚΕΕΛΠΝΟ από το HOT DOC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *