Δεν πέρασε η απεργοσπασία στο Open, 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 27 Ιουλίου

Παρά την τακτική εκφοβισμού της διοίκησης του Open, οι τεχνικοί του σταθμού συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην κατάργηση του τμήματος εξωτερικών μεταδόσεων και των 21 απολύσεων. Αύριο Δευτέρα συνεχίζουν με 24ωρη απεργία. Η ΕΤΙΤΑ δηλώνει:

Με επιτυχία συνεχίζονται οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις στον τηλεοπτικό σταθμό OPEΝ.  Χθες, η πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού δεν βγήκε στον αέρα.  Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων δίνουν τη μάχη για τη δουλειά τους και την αξιοπρέπειά τους.  Οι απεργοσπαστικές τακτικές της Διοίκησης όπως λίστες στις εισόδους του σταθμού με ονόματα υπαλλήλων που συμμετείχαν στη στάση-για τις λίστες αυτές της ντροπής θα κινηθούμε και νομικά εναντίον των υπευθύνων- επίσης φουσκωτοί στις εισόδους των πλατό, σκηνικό λες και περίμεναν εγκληματίες.

Αν και συνήθεις αυτές οι τακτικές,  δεν είναι ικανές να μας πτοήσουν.  Γι αυτό και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα μας. 

 Ειδικά μετά την αδιάλλακτη στάση που είχε η Διοίκηση στην τελευταία συνάντηση με το σωματείο μας.  Ο αγώνας μας θα δυναμώσει περισσότερο.  Δε θα σταματήσουμε αν δεν μάθει όλη η Ελλάδα ότι το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη πετάει στο δρόμο οικογένειες και παιδιά, μόνο και μόνο επειδή σε κάποια μεγαλόσχημα στελέχη δε βγαίνουν σωστά τα νούμερά τους.

Δε θα σταματήσουμε αν η Διοίκηση δεν πάρει πίσω την απειλή των απολύσεων.

Δε δεχόμαστε να μας πετάξουν σε καμία εταιρεία παραγωγής.

Δε θα σταματήσουμε αν δε δικαιωθούμε.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε

Όλοι μαζί μια γροθιά

Στο τέλος θα βγούμε νικητές

Επίσης ευχαριστούμε τους εκπροσώπους από τη ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ και συναδέλφους από άλλα κανάλια που μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας

–  ΣΤΗ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΔ 240/2006

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *