Για το λουκέτο Mega υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο

mega-vradylouketou11-1-18ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ MEGAγενικό συμβούλιο ΠΟΕΣΥ

Στις 20 Οκτωβρίου 2018 αναμένεται να πέσουν τίτλοι τέλους στο MEGA, το οποίο μετά και την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα κουφάρι, που αναμένεται να δοθεί βορά στις Τράπεζες για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους, χωρίς κανείς να γνωρίζει εάν οι εργαζόμενοι θα ικανοποιηθούν και σε ποιο βαθμό, εάν θα λάβουν τις αποζημιώσεις τους και τα λεφτά, που τους χρωστούν. Και πάνω απ’ όλα χωρίς κανένας να νοιάζεται εάν στην δύσκολη εποχή που ζούμε, 400 οικογένειες, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί μείνουν χωρίς εργασία.
Εδώ και τρία χρόνια, οι εργαζόμενοι στο ΜEGA έδωσαν έναν ηρωικό αγώνα για να παραμείνει ζωντανό το κανάλι, προσπαθώντας έτσι να κρατήσουν ζωντανή την εργασία τους, με την ελπίδα, ότι κάποιος από όλους τους εμπλεκόμενους θα αποφασίσει τελικά να κάνει το μεγάλο βήμα και να σώσει το κανάλι. Και ας είναι απλήρωτοι όλο αυτό το διάστημα και ας παρείχαν τις υπηρεσίες τους δωρεάν και ας γνώριζαν, ότι οι κίνδυνοι ήταν πολλοί. Τρία χρόνια, στην διάρκεια των οποίων οι μέτοχοι του καναλιού, οι Τράπεζες και η Κυβέρνηση, ο καθένας από την δική του πλευρά επέδειξαν την μεγαλύτερη αδιαφορία, αφήνοντας το να καταρρεύσει και να οδηγηθεί στην σημερινή κατάσταση.
Για την κατάληξη του MEGA οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο:

ΦΤΑIΝΕ οι μέτοχοι του, αυτοί, που προκάλεσαν την κρίση από την πρώτη στιγμή, αρνούμενοι να συμβάλουν στην χρηματοδότηση του,
ΦΤΑIΝΕ οι Τράπεζες, που έκλεισαν μέσα σε μία νύχτα όλους τους λογαριασμούς και το οδήγησαν σε ασφυξία και
ΦΤΑIΕΙ η Κυβέρνηση, που οχυρωμένη πίσω από μία αντίληψη νομιμότητας, δεν υπολογίζει τον εργαζόμενο και τον άνθρωπο.
Οι μόνοι, που ΔΕΝ ΦΤΑIΝΕ είναι οι εργαζόμενοι, που βρίσκονται πλέον στην πιο δραματική τους ώρα.
Η ΠΟΕΣΥ καταγγελλει για μία ακόμα φορά την στάση των μετόχων, των Τραπεζών και της Κυβέρνησης και τους καλεί ακόμα και στην ύστατη ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να εξεύρουν λύσεις για τους 400 εργαζόμενους του καναλιού, προκειμένου αυτοί να λάβουν τις αποζημιώσεις τους και τα οφειλόμενα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.