Για κρατικό χρήμα διαφήμισης, ψάξτε και τη λίστα ΚΕΕΛΠΝΟ

Με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάζουμε το κείμενο του Γιώργη Μέρμηγκα στο sofokleousin για “Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, τα “μαύρα” του ΚΕΕΛΠΝΟ και η καταχωνιασμένη λίστα”. Προκύπτει πως ουκ ολίγος αριθμός ανθρώπων-και δημοσιογράφων-συνδικαλιστών, γνωρίζει λίστα με ποσά του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά κανείς δεν “μπορεί” να τα δημοσιεύσει γιατί το σκάνδαλο ακόμη διερευνάται. 

Επειδή πολύς θόρυβος γίνεται για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, που προσβάλλει -λένε- τους δημοσιογράφους και για  την κατανομή των κονδυλίων της καμπάνιας “Μένουμε σπιτι”, θα βοηθήσω λίγο τον αρμόδιο υπουργό να διερευνήσει κάποιες πτυχές του θέματος “κρατικό χρήμα σε media και δημοσιογράφους”

Κύριε Πέτσα
Όταν δώσετε στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τα ποσά που πήραν πραγματικά media και μαϊμούδες sites, ψάξτε παρακαλώ λίγο πιο βαθιά στο συρτάρι, ή ζητήστε τη βοήθεια του υπουργού Υγείας κ. Κικίλια.

Κάπου εκεί στα συρτάρια σας ή στα δικά του, θα βρείτε έναν άλλο κατάλογο. Περιλαμβάνει 37 μεγαλοδημοσιογράφους, που είτε απευθείας είτε μέσω εταιριών πήραν την περίοδο 2010-2015  γύρω στα 25 εκατ.ευρω από το ΚΕΕΛΠΝΟ για την αντίστοιχη τότε καμπάνια για τη γρίπη Η1Ν1 – εάν την ενθυμείσθε.

Σε περίπτωση που δεν βρείτε αυτόν τον κατάλογο – που τον έχει και η Εισαγγελία Διαφθοράς, ζητήστε παρακαλώ τη βοήθεια του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ. Τον έχει στα συρτάρια του πρωτοκολλημένο, μαζί με άλλα στοιχεία επίσημης καταγγελίας που προσήλθε και έκανε υπουργός της τότε κυβέρνησης το 2015.

Πληροφοριακά να σας πω ότι το ΠΠΣ έχει ανοιχτή ακόμη την έρευνα της υπόθεσης αυτής, αναμένοντας τη δικαστική διερεύνηση – όπως ρητά ορίζει το Καταστατικό της ΕΣΗΕΑ – δεδομένου ότι ερευνώνται ταυτόχρονα ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis.

Οταν βρείτε τον φάκελο και δείτε τη λίστα, ξανακοιτάξτε το θέμα των εξωνημένων δημοσιογράφων και της χειραγώγησης των media δαπάναις του Δημοσίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.