Γιατί είμαστε έξω από την Motor Oil της οικογένειας Βαρδινογιάννη

4ο βράδυ κινητοποίησης έξω από τη Motor Oil
4ο βράδυ κινητοποίησης έξω από τη Motor Oil

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ MOTOR OIL ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ;

Γιατί η Οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι βασικός μέτοχος του Mega από το 1989 μέχρι σήμερα. Γιατί (συν)αποφασίζει επί 29 χρόνια για την επιχειρηματική, οικονομική και πολιτική κατεύθυνση του καναλιού.

Γιατί εκείνη διόρισε – ή συγκατένευσε στον διορισμό – των στελεχών που έφεραν το Mega στη σημερινή κατάσταση. Γιατί εμείς, οι εργαζόμενοι, δεν είχαμε και έχουμε καμία ευθύνη για τις επιχειρηματικές ή πολιτικές κινήσεις που οδήγησαν το Mega στη σημερινή του θέση.

Γιατί η Οικογένεια Βαρδινογιάννη απέκτησε πλούτο, δύναμη και επιρροή από τη λειτουργία του Mega.

Γιατί εμείς, οι απλοί εργαζόμενοι, δεν μοιραστήκαμε – ούτε επιχειρήσαμε να μοιραστούμε – τίποτα από αυτά.

Γιατί εμείς, οι εργαζόμενοι, δουλέψαμε σκληρά (και με χαρά) για τον μεγάλο τηλε-μαραθώνιο της «Ελπίδας» προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα για να χτιστεί το νοσοκομείο που σήμερα φέρει το όνομα της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Γιατί η Οικογένεια Βαδινογιάννη είναι και σήμερα μία από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ελλάδας με κέρδη δισεκατομμυρίων και κύρος τέτοιο που να καλείται στο Προεδρικό Μέγαρο σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις.

Γιατί πιστεύουμε ότι η «ηθική επιχειρηματικότητα» προβλέπει ότι, όταν κάποιος επιχειρηματίας δεν θέλει πλέον μία επιχείρησή του, πληρώνει τους εργαζόμενούς του για όσο διάστημα δούλεψαν και τους δίνει τις αποζημιώσεις που δικαιούνται, αντί να μηχανεύεται τρόπους «ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ» από τις υποχρεώσεις του.

Είμαστε έξω από τη Motor Oil της ΟIKΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ γιατί δεν αντέχουμε άλλο τον εμπαιγμό, τις «διαρροές», τα ματαιωμένα «πλάνα σωτηρίας» και τη διάχυση ευθυνών…

Λύση τώρα στην εξαθλίωση των εργαζομένων του Mega!

Πληρωμή όλων των δεδουλευμένων και καταβολή αποζημιώσεων, εαν η Οικογένεια Βαρδινογιάννη – όπως δείχνουν όλες οι κινήσεις της – δεν θέλει πλέον τη λειτουργία του Mega.

Δεν ζητάμε άλλα «κουλουράκια» και «συμπάθεια» από την Οικογένεια Βαρδινογιάννη…

Θέλουμε τα ΝΟΜΙΜΑ και ΗΘΙΚΑ που δικαιούμαστε!

 

 

Σχολιάστε