Βάλτους Χ: Μια έκθεση για τις ρατσιστικές επιθέσεις στην Τεχνόπολη

Μια έκθεση που οφείλουμε να δούμε όλοι μας. Από τις 24 Ιανουαρίου και για δέκα ημέρες στην Τεχνόπολη στο ΓΚάζι “Βάλτους Χ – Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας”,  παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο 100 επιθέσεις σε όλη την Ελλάδα. Μια προσπάθεια να αναδείξει ην συνάφεια με τα τάγματα εφόδου και τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής.
 
Η καμπάνια που ξεκίνησε το 2019, έγινε βιβλίο και έκθεση επιστρέφει ξανά για να αποκαλύψει και να στιλητεύσει. Τελικός της σταθμός ήταν η δικαστική αίθουσα όπου σκιτσογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό σχεδίασαν τις απολογίες των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.
 

  Τόσο οι επιθέσεις όσο και οι απολογίες έχουν συμπεριληφθεί στο λεύκωμα «Βάλτους Χ – Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Τόπος» και το οποίο θα μπορεί να προμηθευτεί το κοινό κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Όλα τα έσοδα του λευκώματος διατίθενται για την υποστήριξη των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Τα εγκαίνια Έκθεσης θα γίνουν μεθαύριο Παρασκευή στις 18:00 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Αίθουσα «Νέοι Φούρνοι».  

Ώρες Κοινού Δευτέρα έως Παρασκευή: 14:00 – 22:00 Ώρες Κοινού Σάββατο – Κυριακή: 11:00 – 22:00  

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *